08-07-2014, 08:16 PM
(08-07-2014, 03:27 PM)'shahrooz' نوشته: باز هم سلام....با مدرک لیسانس از دانشگاه ازاد با معدل 18ومدرک فوق از دانشگاه ازاد با معدل 18دررشته محیط زیست وبا ایلتس 6 چه میزان شانس پذیرش از نروژ در مقطع فوق ویا دکتری دارم؟ مثلا دانشگاهای برگن و یااستاونگرودانشگاه انتی انیو...اگر دانشگاه دیگری که با شرایط من سازگار هست را معرفی کنید ممنون میشوم...با تشکر
دروود بر شما.
معدلت خیلی خوبه اما نمره زبان و مقالات پژوهشی در رزومه نداری از اونجایی که مقطع دکتری در نروژ حقوق بهش تعلق میگیره و کار محسوب میشه رقابت هم براش سخته. توصیه میکنم شما دنبال موقعیت بگردید اما از طرفی رزومه پژوهشی رو هم تقویت کنید و اینکه سایر کشورها رو هم مد نظر قرار بدهید.
معدلت خیلی خوبه اما نمره زبان و مقالات پژوهشی در رزومه نداری از اونجایی که مقطع دکتری در نروژ حقوق بهش تعلق میگیره و کار محسوب میشه رقابت هم براش سخته. توصیه میکنم شما دنبال موقعیت بگردید اما از طرفی رزومه پژوهشی رو هم تقویت کنید و اینکه سایر کشورها رو هم مد نظر قرار بدهید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public