15-09-2011, 03:14 PM
ببین دوست من شما یه سوال رو چند جا میپرسی و این باعث شلوغ شدن میشه... به یه سری از سوال هات جواب داده شد و یه سری دیگه فقط اینجا هستن...
مشخصه که خیلی دوس داری برای ادامه تحصیل بری ایتالیا و این خیلی خوبه که از این سن داری شروع میکنی و اینقدر جدی هستی اما این دلیل نمیشه هر سوالی رو هر جایی بپرسی...
خیلی دوستانه بهت میگم خودت رو الکی درگیر پروسه های ویزا نکن چون به هر حال حل میشه!! مهم پذیرش گرفتنه که اون آسون نیست.. سعی کن تمام نیرو و انرژیت رو برای پذیرش بزاری بعدش که قبولیت اومد به ویزا فکر کن چون خیلی پیچیده نیست....
ویزا رو یک ساله میدن و همون طور که گفتم احتیاجی به فیش حقوقی نیست. اون 3000 تا هم اگه میشه آدرس بده ببینیم کجا نوشتیم؟!!
به دلیل عدم ارتباط به موضوع این پست و پست شما به زودی پاک خواهد شد.
مشخصه که خیلی دوس داری برای ادامه تحصیل بری ایتالیا و این خیلی خوبه که از این سن داری شروع میکنی و اینقدر جدی هستی اما این دلیل نمیشه هر سوالی رو هر جایی بپرسی...
خیلی دوستانه بهت میگم خودت رو الکی درگیر پروسه های ویزا نکن چون به هر حال حل میشه!! مهم پذیرش گرفتنه که اون آسون نیست.. سعی کن تمام نیرو و انرژیت رو برای پذیرش بزاری بعدش که قبولیت اومد به ویزا فکر کن چون خیلی پیچیده نیست....
ویزا رو یک ساله میدن و همون طور که گفتم احتیاجی به فیش حقوقی نیست. اون 3000 تا هم اگه میشه آدرس بده ببینیم کجا نوشتیم؟!!
به دلیل عدم ارتباط به موضوع این پست و پست شما به زودی پاک خواهد شد.
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز