10-07-2014, 06:45 PM
(10-07-2014, 09:55 AM)'amerezoji' نوشته: سلام
من برای مستر 2 مهندسی مکانیک از لیل فرانسه پذیرش گرفتم و متاهل هستم. الان می خوام برای ویزای خودم و همسرم اقدام کنم ولی مشکلی که هست با بچه هایی که فرانسه هستن در مورد ویزا صحبت کردم گفتن که چون داری برای مستر میای با توجه به اینکه تشکیل پرونده می دی و هزینه هم پرداخت می کنی اکه طبق روال سالهای قبل باشه به احتمال 95 درصد یا هر دو رو رد می کنن یا اینکه به همسرت ویزا نمی دن و اینکه بخوام تنها بیام برای ما خیلی مشکل می شه و می گفت که اگه تنها اقدام کنی شانس خیلی زیادی داری.
خواستم بدونم که این مطلب صحت داره و شما چه راهکاری دارید؟
ممنون.
ت اونجا که اطلاع دارم ویزای رشته های حساس کمی با نگرانی همراه است اما طی چند ماه پیش وضعیت ویزا دادن سفارت بد نبوده حتی برای دوره یادگیری زبا فرانسوی هم ویزا دادن. اگر مدارکت کامل باشه و حرف دوستان رو زیاد گوش نکنید که حتماً ریجکت میشی و از این حرفها!!
چون شما نمیدونید پرونده اون شخص چجوری بوده اصلا پس اصلا دنبال فرموله کردن این پروسه نباشید چون نتیجه ای نداره فقط تلاش کنید تا برسید به هدفتون.
بهتره مدارک رو درست و بر طبق خواسته سفارت بچینید در رزومه و انگیزه نامه از بکار بردن و تحقیق روی موارد جساس خودداری کنید.
در خصوص ویزای همسر هم اطلاعی ندارم.
بهتره مدارک رو درست و بر طبق خواسته سفارت بچینید در رزومه و انگیزه نامه از بکار بردن و تحقیق روی موارد جساس خودداری کنید.
در خصوص ویزای همسر هم اطلاعی ندارم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public