15-09-2011, 10:07 PM
(15-09-2011, 06:57 AM)Bahram نوشته: سلام.با تشکر از فرصتی که در اختیار من گذاشتید بهادر جان
میخواستم بپرسم شرایط اقامت در فنلاند بعد از اینکه درسمون تموم شد چی هستش؟
آیا اصلاً فنلاند اقامت میده؟
ببین اول باید بگم که تا انج که من متوجه شدم بهترین کشور اروپایی برای موندن پس از تحصیلات همین فنلاند هست.
برای اینکه اقامت فنلاند رو بگیری میتونی توی فنلاند کار پیدا کنی و بر خلاف خیلی از کشور ها اگر در حین تحصیل کار پیدا کنی ویزات رو برات عوض میکنن و ویزای کاری بهت میدن....
تا زمانی که شما کار داری میتونی توی فنلاند بمونی و اگه 6 سال توی فنلاند بمونی میتونی اقامت فنلاند رو بگیری...
البته باید بگم که چه برای تحصیل و چه برای کار ابتدا یه ویزای یه ساله میدن سپس دوباره یه ویزای یه ساله میدن و بعدش یه ویزای چهار ساله میدن بهت...
که اگه اون ویزات تموم بشه دیگه 6 سال شده و میتونی برای پاس فنلاندی اقدام کنی که خرجش فقط یه امتحان زبان فنلاندی هست... این رو هم بگم که مثلا اگه شما یه ارشد و یه دکترا بگیری از فنلاند که طولش بیشتر از 6 سال بشه باز هم میتونی برای پاس تقاضا بدی.. کلا همونطور که گفتم خیلی فعلا به دلیل نیاز به نیروی کار آسون دارن میگیرن این پروسه ها رو...
آخرین چیز هم اینه که اگه درست تموم بشه 6 ماه اجازه داری توی فنلاند بمونی و دنبال کار بگردی.
استرالیا رو میخای بیخیال بشی؟!!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز