11-07-2014, 09:55 AM
(11-07-2014, 03:43 AM)'mohammadbehnam1' نوشته: سلام به دوستای عزیز.
من این ترم کارشناسیمو در رشته مهندسی رباتیک از دانشگاه صنعتی همدان گرفتم با معدل 14.40
میخوام برای کارشناسی ارشد مکانیک از دانشگاه Technische Universitat Braunshweig (دانشگاه صنعتی Braunshweig) اقدام کنم.
به نظرتون با این شرایط بهم پذیرش میدن؟
مقاله هم ندارم اما نرم افزارای رشته مکانیک رو بلدم.
منونم.
سلام بر شما دوست عزیز
والا من تا جایی که می شد تحقیق کردم بنظر من شما اگه حداقل مدرک زبان B2 از موسسه گوته و یا یک موسسه معتبر دیگر داشته باشی + سوابق کاری احتمالی که داری را ترجمه و روی مدارکت بگذاری با توجه به اینکه دانشگاه معتبری تحصیل کردی و معدلت تقریبا متوسط هست شانس خواهی داشت
من یا کسی دیگر نمی توانیم به شما بگوییم 100% شانس داری چون معدلت کمتر از 15 هست بنظر من مدرک زبان المانی + سوابق کار و اگر یک مقاله داشتی خیلی می توانست به شما کمک کند بهر حال به امید موفقیت برای شما!
والا من تا جایی که می شد تحقیق کردم بنظر من شما اگه حداقل مدرک زبان B2 از موسسه گوته و یا یک موسسه معتبر دیگر داشته باشی + سوابق کاری احتمالی که داری را ترجمه و روی مدارکت بگذاری با توجه به اینکه دانشگاه معتبری تحصیل کردی و معدلت تقریبا متوسط هست شانس خواهی داشت
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]