رشته اپلای شده: Phd in Finance - دانشگاه تکنولوزی سیدنی UTS - سال اپلای2013
مقطع تحصیلی کارشناسی - نام دانشگاه - معدل: حسابداری - علوم اقتصادی - 13.5
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد - نام دانشگاه - معدل: مدیریت بازرگانی گرایش مالی- ازاد تهران - 17
تعداد مقالات آی اس ای با ذکر ایمپکت آنها: 8 تا ایندکس
تعداد مقالات غیر ای اس ای خارجی: 5 عدد
تعداد مقالات علمی پزوهشی فارسی: 5 عدد
تعداد مقالات علمی ترویجی فارسی: 5 عدد
تعداد مقالات علمی فارسی: 3 عدد
تعداد کتب تالیفی: 4 عدد
تعداد مقالات ارائه شده در کنفرانس های بین المللی: 2 عدد
تعداد مقالات ارائه شده در کنفرانس های ملی یا داخلی: 2 عدد
نمره زبان: آیلتس 6.5 هیچ اسکیلی کمتر از 6 نبود
افر دریافتی از دانشگاه: پذیرش - بورسیه (چه نوع و به چه میزان:) ریجکت
من سال 2011 این دانشگاه به پیشنهاد یک موسسه مجاز اعزام دانشجو به استرالیا که با گرفتن 1800000 تومان قرار بود سال 2011 من را به استرالیا بفرستد اپلای کرده بودم ولی چون نمره زبانم کم شد ریجکت شدم سال 2013 پس از تکمیل رزومه و ... فرم EOI را تکمیل و برای دانشگاه فرستادم . نمره ایلتس این دانشگاه از 6.5 به 7 طی این مدت افزایش یافته بود ! نتیجه ان را ملاحظه نمایید:
من سال 2011 این دانشگاه به پیشنهاد یک موسسه مجاز اعزام دانشجو به استرالیا که با گرفتن 1800000 تومان قرار بود سال 2011 من را به استرالیا بفرستد اپلای کرده بودم ولی چون نمره زبانم کم شد ریجکت شدم سال 2013 پس از تکمیل رزومه و ... فرم EOI را تکمیل و برای دانشگاه فرستادم . نمره ایلتس این دانشگاه از 6.5 به 7 طی این مدت افزایش یافته بود ! نتیجه ان را ملاحظه نمایید:
I am sorry to advise that you are unlikely to be successful at this stage if you apply for PhD studies with us, as the entry requirement for doing a PhD is an IELTS score of 7 overall with a writing score of 7. Also your background is mainly in Accounting and you are not suitably qualified for entry into the PhD program at UTS Business School. Unfortunately it is very competitive and UTS can only offer a small number of positions in the program.
Nevertheless, thank you for your enquiry with us and best wishes for the future of your research.
Kind regards
Nevertheless, thank you for your enquiry with us and best wishes for the future of your research.
Kind regards
Olivia
Olivia Young | Administration Officer (Research)
Monday - Thursday
Business Research Office
UTS BUSINESS SCHOOL
Olivia Young | Administration Officer (Research)
Monday - Thursday
Business Research Office
UTS BUSINESS SCHOOL
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]