11-07-2014, 03:48 PM
(11-07-2014, 01:42 PM)'sama3812' نوشته: سلام ، من میخواستم بدونم مدرک لیسانس ایران تو آلمان بعداز ارزیابی چند ترمو معمولا میپذیرن ؟ من مدرک لیسانس حسابداری دارم و میدونم که آلمان رشته حسابداری نداره و باید تو رشته اقتصاد درس بخونن. فکر میکنید من چقدر شانس دارم ؟ باتوجه به اینکه من تا فبروارر مدرک س۱ میگیرم ،
سلام دوست خوبم
والا تا این لحظه من کسی را پیدا نکردم حسابداری المان تحصیل کرده باشه البته احتمال داره از ایرانی های المان کسی را پیدا کنید که دانشجوی این رشته باشد
علت این است که دوره هایی که من دیدم هم مدرک زبان المانی و هم انگلیسی لازم داشت. این دانشگاه ها و دوره ها را بررسی کنید:
1- Master´s program Finance, Accounting and Taxation - Freie Universität Berlinوالا تا این لحظه من کسی را پیدا نکردم حسابداری المان تحصیل کرده باشه البته احتمال داره از ایرانی های المان کسی را پیدا کنید که دانشجوی این رشته باشد
علت این است که دوره هایی که من دیدم هم مدرک زبان المانی و هم انگلیسی لازم داشت. این دانشگاه ها و دوره ها را بررسی کنید:
2- University of Tübingen - M.Sc. Accounting and Finance
Application and registration period April 15 – May 31
Program start Winter semester
Language English, German
Degree Master of Science (M.Sc.)
Duration4 semesters
Tuition fee:Not specified
Start date:October 2014
Credits:90 ECTS
Duration full-time:1 Year, 6 months
Languages:English -German
Program start Winter semester
Language English, German
Degree Master of Science (M.Sc.)
Duration4 semesters
Tuition fee:Not specified
Start date:October 2014
Credits:90 ECTS
Duration full-time:1 Year, 6 months
Languages:English -German
Delivery mode:On Campus
Educational variant:Full-time
شاد باشید
Educational variant:Full-time
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]