16-09-2011, 09:40 AM
(15-09-2011, 05:19 PM)Rfdesign نوشته: سلام دوستانرشته مهندسی برق-مخابرات/گرایش میدان امواجهمون طور که خودتون اشاره کردید، کارهایی که میتونید بکنید بالابردن نمره GRE، زبان و دادن مقاله است. توصیهنامه هم مهمه. حتما با استادهاتون صحبت کنید که بتونید حتما توصیهنامههای خیلی خوبی بگیرید.
معدل کارشناسی 13
معدل ارشد 15-16 (هنوز دفاع نکردم)
مدرک زبان ندارم
مقاله ندارم
از سه استاد می تونم توصیه نامه بگیرم
برای PHD پذیرش می خوام/از دانشگاههای 50-200 آمریکا/فاند حتما می خوام داشته باشم که دغدغه ی مالی دیگه نداشته باشم وهمه ی تمرکزم روی درس باشه
خب معدلم رو که دیگه نمیشه عوض کرد اما
کارهایی که باید روی اونها تلاش کنم و بسازمشون چه کارهایی هستند؟
اگه همه ی تلاشم رو برای مدرک زبان، GRE و مقاله بکنم و همه ی اینها برای اردیبهشت ماه سال آینده (91) آماده بشه آیا برای سال آینده می تونم شروع به تحصیل بکنم؟
به نظر شما حداقل زمانی که میتونم شروع به تحصیل بکنم چه تاریخیه، باتوجه به شرایطم؟
مرسی
ددلاین اقدام کردن برای شروع تحصیل در پاییز سال ۲۰۱۲ در اغلب دانشگاههای امریکا اواخر سال ۲۰۱۱ یا اوایل سال ۲۰۱۲ است، البته استثنا هم وجود داره، ولی به طور کلی اردیبهشت برای پاییز سال آینده دیره و فکر میکنم که باید بیشتر به فکر بهار یا پاییز ۲۰۱۳ باشید. به خصوص اگر فاند میخواید احتمالا باید بیشتر روی پاییز ۲۰۱۳ حساب کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.