12-07-2014, 08:19 PM
(12-07-2014, 07:33 PM)'eli1365' نوشته: سلام دوستان.
امیدوارم همه در این پروسه سخت اپلای موفق باشیم.
من میخام برای دکتری در پلی تکنیک تورین اقدام کنم. رشته شهرسازی (Urban and Regional planning)
مدارکم ایناس:
۱. لیسانس دانشگاه تهران - معدل ۱۶
۲. ارشد دانشگاه آزاد - معدل ۱۹- شاگرد اول
۳. ۲ مقاله داخلی
۴. ۵ سرتیفیکیششن از دورههای آنلاین تخصصی از بهترین دانشگاههای اروپا. از سایت Coursera
۵. برگذاری نمایشگاه آبرنگ به عنوان هنرمند جدید
۶. ۷ سال سابقه کاری مرتبط
۷. ۱ سال سابقه TA در دانشگاه تهران
۸. IBT ۸۰
۹. ۱ مقاله در کتاب سالانه Habitat
با این اوصاف من یک ایمیل به یکی از اساتید ایمیل زدم و ایشون شخصا قراره با من اسکایپ کنن. دو روز دیگه!!!
من نمیدونم شانسی دارم انه و اینکه آیا ممکنه فاند بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست خوبم
والا نظر شخصی من با توجه به معدل خوبی که دارین و مقاله که دارین بسیار مثبت هست
انشاله مصاحبه را هم مسلط و قوی انجام بدین اصلا حول نشید سوالات کلی می پرسند که چرا این دانشگاه چرا این کشور و چند سوال هم در مورد تز شما و برنامه های اتی شما می پرسند
بنظرم در اینترنت در مورد تحقیقات جدید استاده تحقیق کنید و کمی اطلاعات بدست بیارید احتمال داره راجع به اونا با شما صحبت کنند و شما اگه در جریان باشید و چند مطلب خوب بیان کنید انشاله نظر + استاد را بگیرید
من در مورد پرونده شما نظر مثبتی دارم فقط کاش نمره زبانت بالای 90 بود ولی امید به خدا برو جلو شیر شیر[img]images/smilies/wink.gif[/img]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
چند نکته هم برای بقیه دوستان عرض کنم:
1-این دوره های انلاین کرسرا متاسفانه اصلا ارزش اکادمیک ندارد فقط برای رزومه پرکردن هست
2- فعالیتهای جانبی خارج از تخصص اصلی تاثیری بر بورس شدن ندارد مثل نمایشگاه متفرقه
3- متاسفانه مقالات فارسی نیز در هنگام ارزیابی رتبه ای نمی گیرند این را از من که 15 مقاله علمی پژوهشی و ... دارم بپرسید!
والا نظر شخصی من با توجه به معدل خوبی که دارین و مقاله که دارین بسیار مثبت هست
انشاله مصاحبه را هم مسلط و قوی انجام بدین اصلا حول نشید سوالات کلی می پرسند که چرا این دانشگاه چرا این کشور و چند سوال هم در مورد تز شما و برنامه های اتی شما می پرسند
بنظرم در اینترنت در مورد تحقیقات جدید استاده تحقیق کنید و کمی اطلاعات بدست بیارید احتمال داره راجع به اونا با شما صحبت کنند و شما اگه در جریان باشید و چند مطلب خوب بیان کنید انشاله نظر + استاد را بگیرید
من در مورد پرونده شما نظر مثبتی دارم فقط کاش نمره زبانت بالای 90 بود ولی امید به خدا برو جلو شیر شیر[img]images/smilies/wink.gif[/img]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
چند نکته هم برای بقیه دوستان عرض کنم:
1-این دوره های انلاین کرسرا متاسفانه اصلا ارزش اکادمیک ندارد فقط برای رزومه پرکردن هست
2- فعالیتهای جانبی خارج از تخصص اصلی تاثیری بر بورس شدن ندارد مثل نمایشگاه متفرقه
3- متاسفانه مقالات فارسی نیز در هنگام ارزیابی رتبه ای نمی گیرند این را از من که 15 مقاله علمی پژوهشی و ... دارم بپرسید!
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]