16-09-2011, 09:52 AM
(15-09-2011, 07:49 PM)saeed نوشته: سلام بابک جانبه نظر من موسسات کار خاصی برای شما انجام نمیدن و فقط جیبتون رو خالی میکنند. کاری نیست که خودتون نتونید انجام بدید. همه ما هم اینجا هستیم و هر کمکی از دستمون بربیاد انجام خواهیم داد.
به نظر شما من با چه ترتیبی شروع به کار کنم بهتره؟ برم موسسه یا خودم شروع کنم. در ضمن چه جوری می تونم استاد پیدا کنم اکثر استادا جواب میل رو نمی دهند. یه سوال دیگه الان شما می گی رنک 50 به بالا مثلا دانشگاه austin رنک کلیش بالای 100 هست ولی رنکش تو عمران 15 هست. الان وضعیت این دانشگاه چیه. من اقدام بکنم یا نه
با تشکر از توجه شما
جواب ندادن استادها مساله طبیعیای هست و در اغلب مواقع این طوره. تنها راهش پشتکار زیاد و ادامه دادن کار و تماس گرفتن با استادهای بیشتر و نوشتن متنی هست که توجه استادها رو بیشتر به خودش جلب کنه.
در مورد دانشگاهی مثل austin که گفتید رنکش در عمران خوبه، ولی در رنک کلی بالای ۱۰۰ هست، به نظرم باید یک مقدار محتاط باشید. دانشکدههایی که رنک خوبی دارند معمولا در مورد پذیرش سختگیر هستند. به همین خاطر توصیه کلی من این هست که اگر برای این جور جاها که رنک خوبی دارند میخواهید اقدام کنید حتما سعی کنید اول با استادی در اون دانشگاه هماهنگ کنید و بعد اقدام کنید، در غیر این صورت احتمال رد شدن زیاده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.