(15-07-2014, 02:11 AM)'omid chabok' نوشته: با درود و سپاس از کلیه دوستان که از نظرشان استفاده کردم سوالم را تقدیم میکنم:
من دارای سطح زبان انگلیسی بالاتر از حد متوسط و نقطه قوتم نوشتار و نقطه ضعفم شنیدار میباشد. با توجه به اینکه برای اخذ اقامت در استان کبک مشغول یادگیری زبان فرانسه بوده و مطالعه انگلیسی نداشتم سال پیش با صرف دو ماه وقت در آزمون آیلتس آکادمیک نمره 5.5 را کسب کرده (R:5- W:6.5- S:6- L:4.5 ) و از سال پیش در کبک ساکن بوده ام. حال برای ثبت نام در دوره ای در کلگری نیاز به حداقل نمره 6 در هر مهارت آزمون آیلتس و یا نمره نهایی 80 با نمره حداقل 20 در هر مهارت آزمون iBT دارم. با توجه به اینکه امکان ثبت نام مشروط ندارم لطفا من را راهنمایی بفرمایید با توجه به حدود 3 تا 4 ماه فرصت برای ارائه نمره زبان بین دو آزمون یاد شده کدامیک را انتخاب کنم که با اطمینان و سهولت بیشتری نمره لازم را کسب کنم. قبلا از راهنماییتان سپاسگزارم.
سلام
واقعا اگر شنیدارتون ضعیفه اولا حتما برنامه بریزید برای اصلاحش و دوم اینکه اصلا و ابدا سراغ تافل نرید.من تجربه اینکارو داشتم.تافل بسیاربسیار Listening based هست و اگر نتونید مثلا هر دو دلیل انشا رو خوب بشنوید با وجود خوب بودن انشانویسی نمره writingشما مثلا میشه 18!!! همین موضوع برای speaking ,listening هم به وضوح صادق هست.خود بخش listening تافل که واقعا سخته و برای شما بیشتر سخت میشه.ولی آیلتس کلا تعاملش برای داوطلب راحتتر هست.
واقعا اگر شنیدارتون ضعیفه اولا حتما برنامه بریزید برای اصلاحش و دوم اینکه اصلا و ابدا سراغ تافل نرید.من تجربه اینکارو داشتم.تافل بسیاربسیار Listening based هست و اگر نتونید مثلا هر دو دلیل انشا رو خوب بشنوید با وجود خوب بودن انشانویسی نمره writingشما مثلا میشه 18!!! همین موضوع برای speaking ,listening هم به وضوح صادق هست.خود بخش listening تافل که واقعا سخته و برای شما بیشتر سخت میشه.ولی آیلتس کلا تعاملش برای داوطلب راحتتر هست.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم