(15-07-2014, 02:11 AM)'omid chabok' نوشته: با درود و سپاس از کلیه دوستان که از نظرشان استفاده کردم سوالم را تقدیم میکنم:
من دارای سطح زبان انگلیسی بالاتر از حد متوسط و نقطه قوتم نوشتار و نقطه ضعفم شنیدار میباشد. با توجه به اینکه برای اخذ اقامت در استان کبک مشغول یادگیری زبان فرانسه بوده و مطالعه انگلیسی نداشتم سال پیش با صرف دو ماه وقت در آزمون آیلتس آکادمیک نمره 5.5 را کسب کرده (R:5- W:6.5- S:6- L:4.5 ) و از سال پیش در کبک ساکن بوده ام. حال برای ثبت نام در دوره ای در کلگری نیاز به حداقل نمره 6 در هر مهارت آزمون آیلتس و یا نمره نهایی 80 با نمره حداقل 20 در هر مهارت آزمون iBT دارم. با توجه به اینکه امکان ثبت نام مشروط ندارم لطفا من را راهنمایی بفرمایید با توجه به حدود 3 تا 4 ماه فرصت برای ارائه نمره زبان بین دو آزمون یاد شده کدامیک را انتخاب کنم که با اطمینان و سهولت بیشتری نمره لازم را کسب کنم. قبلا از راهنماییتان سپاسگزارم.
سلام
با توجه به حضور شما درکانادا و پیشینه ی مطالعاتی در زیمنه ی امورن آیلتس و با توجه به نمراتی که نیاز دارید من قویا توصیه میکنم که همون ایلتس رو روش کار کنید زودتر به نتیجه میرسید. تافل آزمونیه که زمان خوبی میطلبه شما با این فرصت کم به زحمت خواهید افتاد تا با مهارت هاش آشنا بشید و در اونها به قول معروف sharp . کلا داشتن IELTS در کانادا خودش یک امتیاز محسوب میشه برای هر کار دیگه ایی که زبان نیاز داشته باشه.روی لیسنینگ کار کنید خصوصا که در محیط هستید و خودش کمک خوبیه.لیسنینگ با تمرین خیلی خوب بهبود پیدا میکنه.
البته این نظر شخصی بنده است و شما خودتون باید تصمیم بگیرید. اگر خیل مردد هستید میتوندی یک آزمون آزمایشی تافل بدید و ببینید با استانداردش چقدر فاصله دارید.
شادزی
با توجه به حضور شما درکانادا و پیشینه ی مطالعاتی در زیمنه ی امورن آیلتس و با توجه به نمراتی که نیاز دارید من قویا توصیه میکنم که همون ایلتس رو روش کار کنید زودتر به نتیجه میرسید. تافل آزمونیه که زمان خوبی میطلبه شما با این فرصت کم به زحمت خواهید افتاد تا با مهارت هاش آشنا بشید و در اونها به قول معروف sharp . کلا داشتن IELTS در کانادا خودش یک امتیاز محسوب میشه برای هر کار دیگه ایی که زبان نیاز داشته باشه.روی لیسنینگ کار کنید خصوصا که در محیط هستید و خودش کمک خوبیه.لیسنینگ با تمرین خیلی خوب بهبود پیدا میکنه.
البته این نظر شخصی بنده است و شما خودتون باید تصمیم بگیرید. اگر خیل مردد هستید میتوندی یک آزمون آزمایشی تافل بدید و ببینید با استانداردش چقدر فاصله دارید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull