16-07-2014, 09:21 AM
(16-07-2014, 01:55 AM)'mehrdadbala' نوشته:سلام من دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه صنعت نفت هستم میخوام برای رشته فایننس دانشگاه OUlu اقدام کنم. اگر کمکم کنید ممنون میشم. میخواستم بدونم با این رزومه منه چقد شانس دارم؟رشته : حسابداری ( سال آخر)دانشگاه : صنعت نفتمعدل: 17.60نمره ایلتس: 6.5نمره جی مت یا جی ار ای: -مقاله: 1 داخلی جزو 10 مقاله برتر سال مجله حسابدار - 1 مقاله در دست تالیف موضوع فایننس صنعت نفت(انگلیسی)سابقه کار : کارآموزی دپارتمان فایننس پتروپارس (تابستان 2013)سایر: دبیر دانشجویی 2 همایش علمی دانشکده--یک ازمون ایلتس چند وقت دیگه دارم ک میخام 7 بگیرم-موسیقی و مدرک داوری بسکتبال (مرتبط نیست ولی یکی گفت بی تاثیرم نیست)توی یک قسمت فروم درباره فرستادن تمام مدارک و ناقص بودنش ک علت بیشتر ریجک کردناس گفته بودن، مدارکی ک باید بفرستم کدوماس؟
باید مهر سفارتم داشته باشن؟
سلام دوست عزیز به فروم اکادمیا کافه خوش امدید
قبل از هر چیز چند مطالب باید بطور خاص در مطرح کنم:
1- تا این لحظه کسی از بچه ها تا جایی که من طی این چند سال اخیر خبر دارم نتوانسته رشته مدیریت مالی از یکی از دانشگاه های فنلاند مقطع فوق لیسانس پذیرش بگیرد
2- واقعیت این هست که شما بیس حسابداری دارید و برای مستر فایننس بدون داشتن نمره جی ار ای مناسب (حداقل310) بنظر من شانسی برای گرفتن پذیرش در این رشته بظور خاص در اروپا ندارید
3- دانشگاه نفت از جمله دانشگاه های بسیار حساس از نظر بین المللی هست که به فارغ التحصیلان ان ویزا بسیار سخت می دهند. همین امسال یکی از دوستان بعلت فارغ التحصیل بودن از این دانشگاه در حالی که فنلاند پذیرش داشتند و همه مراحل اداری درخواست ویزا را هم بدون اشکال و نقص طی کردند متاسفانه ویزا ریجکت شدند.
4- سوابق کاری و پژوهشی شما در صنایع وابسته به پتروشیمی و نفت (پتروپارس) بنظر من تاثیر بسیار منفی روی پرونده ویزای تحصیلی شما خواهد گذاشت .
اما جزییات اپلیکشن شما و راه حل پیشنهادی:قبل از هر چیز چند مطالب باید بطور خاص در مطرح کنم:
1- تا این لحظه کسی از بچه ها تا جایی که من طی این چند سال اخیر خبر دارم نتوانسته رشته مدیریت مالی از یکی از دانشگاه های فنلاند مقطع فوق لیسانس پذیرش بگیرد
2- واقعیت این هست که شما بیس حسابداری دارید و برای مستر فایننس بدون داشتن نمره جی ار ای مناسب (حداقل310) بنظر من شانسی برای گرفتن پذیرش در این رشته بظور خاص در اروپا ندارید
3- دانشگاه نفت از جمله دانشگاه های بسیار حساس از نظر بین المللی هست که به فارغ التحصیلان ان ویزا بسیار سخت می دهند. همین امسال یکی از دوستان بعلت فارغ التحصیل بودن از این دانشگاه در حالی که فنلاند پذیرش داشتند و همه مراحل اداری درخواست ویزا را هم بدون اشکال و نقص طی کردند متاسفانه ویزا ریجکت شدند.
4- سوابق کاری و پژوهشی شما در صنایع وابسته به پتروشیمی و نفت (پتروپارس) بنظر من تاثیر بسیار منفی روی پرونده ویزای تحصیلی شما خواهد گذاشت .
بنظر من شما با توجه به معدل خوبی که دارید برای رشته های وابسته به مدیریت و حسابداری اقدام کنید که شانس بسیار بیشتری دارید
و با توجه به رزومه نسبتا حساس شما پیشنهاد می کنم به دانشگاه های خارج از اتحادیه اروپا مثلا مالزی - سنگاپور هم بطور جدی فکر کنید
در مورد مدارک لازم برای اپلای مستر در فنلاند به بخش مدارک لازم برای دانشگاه های فنلاند مراجعه نمایید.
ارزوی سلامتی و بهروزی برای شما دارم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]