17-07-2014, 12:38 PM
به نظر من هم 30 سال به اون صورت سن زیادی نیست. طبیعتا برای پذیرش بدون فاند احتمالش بیشتر هست و اگر بتونید خودتون هزینه کنید به نظرم بهتره برای ارشد اقدام کنید که به دلیل دوره کوتاهتر هزینه هاش نصف هست. برای دانشگاه های حدود رتبه 500 هزینه های تحصیل + زندگی سالانه حدود 30 تا 35 هزار دلار میشه و بنابراین برای گرفتن ارشد در مجموع شاید نیاز باشه حدود 50 هزار دلار خرج کنید. همین طور سایت دانشگاه ها رو چک کنید ببینید گزینه ارشد درس محور هم برای رشته تون رو دارند یا خیر چون در این صورت نیازی به اینکه استاد راهنمای خاصی شما رو برداره رو هم نخواهید داشت و به جاش درس های بیشتری پاس می کنید.
(17-07-2014, 11:12 AM)'ehsan020' نوشته:ممنون از راهنماییتون . راستش من 30 سالم هست و دیگه از لحاظ روحی و روانی تحمل ماندن ندارم. بنابر این به هیچ وجه در حال حاضر قصد گرفتن GREندارم. قطعا گرفتن فول فاند اولویت من هست ولی در صورتی که پروسه خیلی طول بکشه برای پذیرش اقذام میکنم با هزینه شخصی. ممنون میشم اگر اطلاعاتی در مورد هزینه ه در مقطع دکترا دارید کمکم کنید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -