17-07-2014, 12:58 PM
(15-07-2014, 12:15 PM)'Simon2007' نوشته:سلام
من دقیق نمیدونم هدف شما از اینکار چیه. اما دیدن فیلم و لغاتش شما رو بیشتر با slang و فرهنگ ایالت های مختلف و حتی اصطلاحات قومیتی اشنا میکنه. اینکار برای قبل از رفتن بد نیست ولی برای اماده شدن برای ازمون خاصی این شیوه بسیار وقت گیر و کم صرفه هست از این نظر که شما در آزمون ها کم پیش بیاد با slang روبرو شید و اونقدری که متون اکادمیک و علمی و مقالات مجلات میتونه مفید باشه بعید میدونم فیلم خیلی موثر باشه ضمن اینکه فیلم کمی روی لیسنینگ شما تاثیر خواهد گذاشت بطوریکه گوشتون قارد خواهد بود کلامت به هم چسبیده هنگام صحبت را شناسایی کنه. من توصیه میکنم کنار این فیلم ها یک منابع دیگری که مخصوص پیش از ازمون ها طراحی شده اند و اکادمیک تر هستند در دست بگیرید. من زمانی کار شما رو انجام دادم و اگر چه برای اسپیکینگ و تعامل با دیگران بد نبود اما برای ازمون نمیتونم بگم که شیوه ی مفیدی بود. اینی که میشنویم میگن فیلم ببین و .. منظورشون اینه طرف از کودکی با این فیلم و کارتون ها عجین شه نه اینکه 1-2 سال مونده به ازمون بخواد کل هالیوود رو review کنه.
البته این نظر شخصی بنده هست و قطعا نمیتونه درست باشه ولی به هر حال از تجربه نشات گرفته.
شادزی
بله شما درست میگید
یعنی به نظر شما منابع مخصوص تاقل رو گوش کنم؟
الان سطح summit 1 هستم و همون طور که گفتم 1 سال به خودم وقت دادم جنرال رو قوی کنم و به یه تسلطی برسم
دیدن فقط مستندها میتونه مفید باشه؟
یعنی به نظر شما منابع مخصوص تاقل رو گوش کنم؟
الان سطح summit 1 هستم و همون طور که گفتم 1 سال به خودم وقت دادم جنرال رو قوی کنم و به یه تسلطی برسم
دیدن فقط مستندها میتونه مفید باشه؟