17-07-2014, 09:14 PM
در مورد دارو که هیچ پیشنهادی نمیشه داد. اول اینکه این کار نوعی تشویق به تقلب محسوب میشه و خلاف مقررات این انجمن هست و دوم هم اینکه اساسا هیچ تضمینی نیست که مصرف چنین داروهایی برای سلامتی بسیار مضر و غیر قابل برگشت باشه. از کجا معلوم که چنین دارویی مثلا باعث سکته قلبی و مرگ نشه؟ هیچ کس چنین تضمینی نمی تونه بده و مسوولیت اون رو قبول کنه.
در مجموع وجودی اندکی اختلاف بین نتایج با توجه به حالات مختلفی که بدن در زمان های مختلف داره تا حدی طبیعی هست و با شرایطی هم که شما دارید همونطور که قبلا اشاره کردم شانس معافی تون خیلی بالاست.
در مجموع وجودی اندکی اختلاف بین نتایج با توجه به حالات مختلفی که بدن در زمان های مختلف داره تا حدی طبیعی هست و با شرایطی هم که شما دارید همونطور که قبلا اشاره کردم شانس معافی تون خیلی بالاست.
(17-07-2014, 07:10 PM)'kebrit' نوشته: درود به همگی دوستان
می خواستم از دوستان بپرسم برای این که بخوایم اکومون برای mvp اون چیزی بشه که می خوایم چه دارویی یا چیز دیگری مصرف کنیم؟من دوتا اکو دادم تا به حال اولی این بوده نتیجه اش: +mvp,mr+, tr
دومیشم این شده: +mvp, trivial mr,tr
حالا بخوایم نتیجه دوتا یکی بشه چیکار کنم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -