18-07-2014, 05:39 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2014, 05:41 PM توسط mehrdadbala.)
(17-07-2014, 11:51 AM)'M1KE' نوشته: موارد زیادی رو سام عزیز به خوبی اشاره کردند. فقط در مورد سابقه کار خواستم این نکته رو اضافه کنم که کارآموزی به اون صورت سابقه کار حساب نمیشه و حتی میشه در رزومه به اون اشاره نکرد. همین طور نوع کاری هم که در یک مرکزی داشتین مهم هست. برای نمونه در مورد خود شما شاید پتروپارس به دلیل مرتبط بودن با حوزه های انرژی یک مقدار شانس تون رو برای ویزا کم کنه ولی با توجه به اینکه سابقه تون در دپارتمان مالی اون و به عنوان حسابدار بوده که خیلی ارتباط مستقیمی با حوزه های انرژی نداره، احتمال تاثیر اون روی ویزا کم میشه و از این نظر به نظرم میشه همچنان به گرفتن ویزا از کشورهای اروپایی یا آمریکای شمالی امید داشت.
در مورد شما که اصلا این یکی دو هفته ای رو که در تابستون کارآموزی بودین می تونید در رزومه ای که به سفارت میدین اشاره نکنید. اون موسیقی و مدرک داوری هم فکر نمی کنم برای رشته شما تاثیر خاصی داشته باشه و بهتره این وقت روی آزمون ها گذاشته بشه.
ممنون از راهنمایی هاتون ولی بااین صحبت های شما من سرد شدم!! واقعا شانس پذیرش ندارم؟ حالا حتما فنلاند نه کشورهای دیگه اروپایی مثل اسپانیا هلند یا پرتغال.
راستش برای GRE نمیرسم بخونم و امتحان بدم رزومم بدون امتحان میشه!
من مقاله ای هم ک دارم کار میکنم یکی از موضوعات حساس توی بالا دستی صنعت نفته یعنی اگر پذیرش گرفتم این رو هم برای سفارت خونه ها نفرستم؟
بحث داوری و موسیقی هم برای پذیرش نیست چندین وقته فعالیت دارم. گرچند خودمم میگم نوشتنش اهمیتی نداره.
راستش برای GRE نمیرسم بخونم و امتحان بدم رزومم بدون امتحان میشه!
من مقاله ای هم ک دارم کار میکنم یکی از موضوعات حساس توی بالا دستی صنعت نفته یعنی اگر پذیرش گرفتم این رو هم برای سفارت خونه ها نفرستم؟
بحث داوری و موسیقی هم برای پذیرش نیست چندین وقته فعالیت دارم. گرچند خودمم میگم نوشتنش اهمیتی نداره.