18-07-2014, 05:51 PM
(18-07-2014, 05:39 PM)'mehrdadbala' نوشته:ممنون از راهنمایی هاتون ولی بااین صحبت های شما من سرد شدم!! واقعا شانس پذیرش ندارم؟ حالا حتما فنلاند نه کشورهای دیگه اروپایی مثل اسپانیا هلند یا پرتغال.
راستش برای GRE نمیرسم بخونم و امتحان بدم رزومم بدون امتحان میشه!
من مقاله ای هم ک دارم کار میکنم یکی از موضوعات حساس توی بالا دستی صنعت نفته یعنی اگر پذیرش گرفتم این رو هم برای سفارت خونه ها نفرستم؟
بحث داوری و موسیقی هم برای پذیرش نیست چندین وقته فعالیت دارم. گرچند خودمم میگم نوشتنش اهمیتی نداره.
سلام دوست خوبم
بهتر جور دیگه توضیح بدم ! بنده معتقدم شما هرچقدر از بحث نفت و صنایع وابسته دورتر بشی بنفعت هست به دلیل اینکه این مسائل بر روی احتمال ویزا گرفتن شما تاثیر بسیار منفی می گذارد.
اما در مورد رشته فایننس حداقل من در 10 سال اخیر ندیدم کسی بدون جی ار ای از اروپا پذیرش بگیرد باور کنید از سال 2009 خودم پیگیر بودم. پیشنهاد من این هست که شاخه های دیگر مدیریت و یا خود رشته حسابداری اپلای کنید و شانس خوبی هم برای فنلاند داری بشرط اینکه اصلا مقالاتت و سوابق کاری مرتبط به موضوعات حساس را نیاورید
بنظرم همه دانشگاه های فنلاند شانس پذیرش بالایی داری
شاد باشی
بهتر جور دیگه توضیح بدم ! بنده معتقدم شما هرچقدر از بحث نفت و صنایع وابسته دورتر بشی بنفعت هست به دلیل اینکه این مسائل بر روی احتمال ویزا گرفتن شما تاثیر بسیار منفی می گذارد.
اما در مورد رشته فایننس حداقل من در 10 سال اخیر ندیدم کسی بدون جی ار ای از اروپا پذیرش بگیرد باور کنید از سال 2009 خودم پیگیر بودم. پیشنهاد من این هست که شاخه های دیگر مدیریت و یا خود رشته حسابداری اپلای کنید و شانس خوبی هم برای فنلاند داری بشرط اینکه اصلا مقالاتت و سوابق کاری مرتبط به موضوعات حساس را نیاورید
بنظرم همه دانشگاه های فنلاند شانس پذیرش بالایی داری
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]