اتفاقا به عکس، هدف من این بود که خیلی با این تصور که زمینه کاری تون حساس بوده قید یک سری کشورها و فرصت ها رو نزنید. حساس بودن زمینه کاری یک بحث نسبی هست و از نظر سفارتی ها فقط شامل یک سری زمینه های خیلی خاص مثل موارد مرتبط با انرژی هسته ای، فناوری های نظامی و مواردی از این دست میشه که فهرست کاملش برای نمونه برای کشور آمریکا رو در اینجا می تونید ببینید. کشورهای اروپایی که به اون صورت سخت گیری خاصی در مسائل امنیتی نمی کنند و شرایط شون به مراتب از اون فهرستی که کشور آمریکا بر اساسش عمل می کنه ساده تر هست. از این نظر من اصلا زمینه های مالی و حسابداری و موارد مرتبط با اون رو حساس در نظر نمی گیرم و جای نگرانی نداره. حتی به نظرم علاوه بر کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی رو هم در نظر بگیرید به هر حال وضع مالی شون بهتر هست و احتمال گرفتن کمک هزینه هم بیشتر هست.
از نظر معدل هم که معدل 17.6 شما خیلی خوبه و حداقل اغلب دانشگاه های دنیا رو برآورده می کنه و از این نظر مشکلی ندارین. آیلتس 6.5 هم لب مرزی جوابگوی خیلی از دانشگاه ها هست هر چند بهتره سطح تون رو به 7.0 برسونید که شانس تون بیشتر باشه. بسته به اینکه به سمت گرایش های غیر مدیریتی تر مثل حسابداری یا مالی بخواهین برین یا به سمت مدیریتی ها مثل مدیریت مالی، MBA و غیره بهتره در یکی از آزمون های GRE (بیشتر برای گروه اول) یا GMAT (بیشتر برای گروه دوم) شرکت کنید که دست تون برای پذیرش گرفتن بازتر باشه.
موسیقی و داوری رو هم صرفا به عنوان یک علاقه مندی و Hobby دنبال کنید و خیلی با این دید که شرایط پذیرش تون رو بهتر می کنند بهشون نگاه نکنید.
از نظر معدل هم که معدل 17.6 شما خیلی خوبه و حداقل اغلب دانشگاه های دنیا رو برآورده می کنه و از این نظر مشکلی ندارین. آیلتس 6.5 هم لب مرزی جوابگوی خیلی از دانشگاه ها هست هر چند بهتره سطح تون رو به 7.0 برسونید که شانس تون بیشتر باشه. بسته به اینکه به سمت گرایش های غیر مدیریتی تر مثل حسابداری یا مالی بخواهین برین یا به سمت مدیریتی ها مثل مدیریت مالی، MBA و غیره بهتره در یکی از آزمون های GRE (بیشتر برای گروه اول) یا GMAT (بیشتر برای گروه دوم) شرکت کنید که دست تون برای پذیرش گرفتن بازتر باشه.
موسیقی و داوری رو هم صرفا به عنوان یک علاقه مندی و Hobby دنبال کنید و خیلی با این دید که شرایط پذیرش تون رو بهتر می کنند بهشون نگاه نکنید.
(18-07-2014, 05:39 PM)'mehrdadbala' نوشته:ممنون از راهنمایی هاتون ولی بااین صحبت های شما من سرد شدم!! واقعا شانس پذیرش ندارم؟ حالا حتما فنلاند نه کشورهای دیگه اروپایی مثل اسپانیا هلند یا پرتغال.
راستش برای GRE نمیرسم بخونم و امتحان بدم رزومم بدون امتحان میشه!
من مقاله ای هم ک دارم کار میکنم یکی از موضوعات حساس توی بالا دستی صنعت نفته یعنی اگر پذیرش گرفتم این رو هم برای سفارت خونه ها نفرستم؟
بحث داوری و موسیقی هم برای پذیرش نیست چندین وقته فعالیت دارم. گرچند خودمم میگم نوشتنش اهمیتی نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -