19-07-2014, 03:29 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2014, 03:34 AM توسط nt_sunshine.)
(18-07-2014, 10:50 PM)'azi66' نوشته: درود خدمت دوستان
من چند روزی هست که سرچ در دانشگاههای آمریکارو شروع کردم اما ازونجایی که این اولین بارم هست اطلاعاتی درباره نحوه سرچ کردن ندارم. دانشگاه هارو پیدا کردم و سایتشون رو چک کردم اما چیزی پیدا نکردم که احتمالا به دلیل نداشتن اطلاعات کافی هست و یا دقیقا نمیدونم کدوم قسمت باید برم..میخواستم از دوستان تقضا کنم که کلمات کلیدی که به من کمک میکنه رو در اختیارم بزارن و اینکه چطور میتونم با استاد کانکت بشم..
به عنوان مثال به قسمت مهندسی مکانیک سایت مورد نظر میرم اما چیزی که بتونه تو پیدا کردن شرایط فاند کمک کنه پیدا نمیکنم
با تشکر
خوب شما اطلاعات اون جوری را از سایت پیدا نمی کنید. معمولا دانشگاه ها به شکل کلی توضیح می دن که دانشجوها با TA یا RA می تونن ساپورت بشن. اما نمی گن چند تا پوزیشن الان دارن یا مثلا کدوم استاد فاند داره و شرایطش چیه و این جور چیزها. فوقش می گن که می نیمم نمره تافل باید واسه RA یا TA چند باشه. از سایت چیز به درد بخور که در میاد اینکه برای اپلای چه مدارکی لازم دارید و مثلا مینیمم هایی که برای امتحان ها لازمه را بهتون می گن. اما واقعا از فاند اطلاعاتی نمی دن تا وقتی که با اساتید تماس بگیرید. این را هم بگم که تازگی خیلی از دانشگاه ها ترجیح می دن که روی TA دانشجو نگیرن. یعنی دانشجوی سال اولی را TA نکنن. ولی این طور نیست که شما روی TA اصلا حساب نکنید. با این حال ضروریه که با استادها تماس بگیرید و ببینید از رزومه تون خوششون میاد و تو تیمشون جا واسه دانشجو دارن. راهش هم اینه که برید تو سایت همون دانشکده. برید تو بخش directory و بعد faculty. حالا دانشگاه ها هم سایتشون با هم فرق داره ولی همشون لیست faculty دارن که از اونجا می شه پروفایل استادها را پیدا کرد. بعد هم موضوع کارهاشون را می بینی و هم آدرس ایمیلشون را. به ندرت پیش میاد که استاد تو همون پروفایلش یا صفحه شخصی اش مثلا بنویسه که دنبال دانشجو می گرده. اگر پیش اومد و چنین چیزی دیدید، این یعنی اون استاد یعنی فاند داره.
اکثر دانشگاه ها یک قسمتی برای سرچ تو سایتشون هم دارن. این لغت ها را می شه اونجا سرچ کرد:
graduate study
scholarship
graduate assistantship
how to apply
fellowship
مثلا برو همون how to apply را بزن. معمولا یک جایی تو سایت دانشگاه (نه دانشکده) یک قسمتی هست که قدم به قدم مراحل اپلای را توضیح می ده. همون جا معمولا یک سری اطلاعات کلی هم راجع به فاند و اینا میده
اکثر دانشگاه ها یک قسمتی برای سرچ تو سایتشون هم دارن. این لغت ها را می شه اونجا سرچ کرد:
graduate study
scholarship
graduate assistantship
how to apply
fellowship
مثلا برو همون how to apply را بزن. معمولا یک جایی تو سایت دانشگاه (نه دانشکده) یک قسمتی هست که قدم به قدم مراحل اپلای را توضیح می ده. همون جا معمولا یک سری اطلاعات کلی هم راجع به فاند و اینا میده
در ضمن! اول برید یک دانشگاه انتخاب کنید. سیر تا پیازشو بخونین. ببینین چه چیزهایی را کجا نوشته. از شرایط اپلای کردن بگیر تا چه استادهایی هستن و چه کارهایی کردن و اینها. بعد دستت میاد تو سایت ها چه خبره. دانشگاه های بعدی را که سر زدی سه سوته سر و ته سایت و در میاری و همه چیزشو می فهمی.