19-07-2014, 10:14 PM
(19-07-2014, 07:39 PM)'mona03' نوشته: سلام
من لیسانس طراحی صحنه از دانشگاه تهران دارم، معدلم 17 و شاگرد اول کلاس بودم. خیلی از نرم افزارهای گرافیکی و معماری از جمله 3d max, outo cad و ... مدرک دارم و تسلط دارم. رزومه کاری هم تو زمینه های معماری داخلی، طراحی صحنه و طراحی لباس دارم. تو دو شرکت دولتی هم نرتبط با رشته ام کار کرده ام.
ایا میتونم برای رشته معماری از یکی از دانشگاه های امریکا کمک هزینه تحصیلی بگیرم، یا اگه رشته معماری برای من تعلق نمیگیره، تو یکی از رشته های هنری؟!
میشه لطفا منو راهنمایی کنید، اینکه چه کارهایی لازمه برای دریافت بورس انجام بدم؟!
ممنون میشم
درود
به فروم خوش امدید
شما قاعدتا رزومه خوبی دارید اما متاسفانه در کل فاند (بورس) برای رشته های هنری در مقایسه به بقیه رشته ها کمتر هست- مخصوصا برای Master. من خودم کم دیدم دوستانی که در معماری فول فاند بشن. درهرصورت دانشگاهها scholarship های مختلفی ارائه میکنن که تا حدودی هزینه ها رو پوشش میده ولی این مورد هم رقابتی هست. بهترین کار این هست که شما دانشگاههای امریکا که رشته مورد نظرتون رو دارن رو سرچ کنید و requirement ها رو ببینید. دید کلی از داقلها بدست میارید و با توجه به اون میتونید رزومه خودتون رو تقویت کنید (پورتفولیو/نمرات زبان)
درصورت ارائه فاند یا اسکالرشیپ میتونید به دانشگاه ایمیل بزنید تا شرایط دقیقتر رو بپرسید. برای مثال قسمت فاندینگ دانشگاه ایلینویز و میشیگان رو نگاه کنید تا شرایط کلی رو ببینید.
موفق باشید
به فروم خوش امدید
شما قاعدتا رزومه خوبی دارید اما متاسفانه در کل فاند (بورس) برای رشته های هنری در مقایسه به بقیه رشته ها کمتر هست- مخصوصا برای Master. من خودم کم دیدم دوستانی که در معماری فول فاند بشن. درهرصورت دانشگاهها scholarship های مختلفی ارائه میکنن که تا حدودی هزینه ها رو پوشش میده ولی این مورد هم رقابتی هست. بهترین کار این هست که شما دانشگاههای امریکا که رشته مورد نظرتون رو دارن رو سرچ کنید و requirement ها رو ببینید. دید کلی از داقلها بدست میارید و با توجه به اون میتونید رزومه خودتون رو تقویت کنید (پورتفولیو/نمرات زبان)
درصورت ارائه فاند یا اسکالرشیپ میتونید به دانشگاه ایمیل بزنید تا شرایط دقیقتر رو بپرسید. برای مثال قسمت فاندینگ دانشگاه ایلینویز و میشیگان رو نگاه کنید تا شرایط کلی رو ببینید.
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge