20-07-2014, 02:38 PM
(20-07-2014, 02:03 PM)'NEWS' نوشته: با سلام و ممنون از راهنمایی های خوبتون
با توجه به عنوان این تاپیک از دوستان می خوام که راجع به اینکه چطور ایده ی مربوط به آن موضوع به ذهنشون میاد؟ با توجه به وقت کم و استرس امتحان ...(در اصطلاح Brainstorming ) چطور میتونیم متن خودمون رو پرورش بدیم؟با مطالعه موضوعات مختلف؟چه راهکاری رو پیشنهاد میدین چون به شخصه کم کار کردم ولی چندتا Writing ای که نوشتم متوجه شدم نمیتونم مطلب رو گسترش من در شروع راه هستم
سلام دوست خوبم
من راستش تا می تونستم ریدینگ و رایتینگ می خوندم و ساختارهای خوبش را یادداشت می کردم و در رایتینگم بکار می بردم
وقتی شما رایتینگ های مختلفی می خونید ایده های خوبی هم بدست می اورید
فقط یادمون باشه در رایتینگ تا می توانید از پارالل و مترادف استفاده کنید و تکرار در متن شما نباشد
جزوه هایی که من داشتم را در فروم اپلود کردم :
1- منابع مفید برای بخش Writing آزمون IELTS
2- منابع مفید برای بخش Speaking آزمون IELTS
3- منابع مطالعاتی Structure
موفق و پیروز باشید
من راستش تا می تونستم ریدینگ و رایتینگ می خوندم و ساختارهای خوبش را یادداشت می کردم و در رایتینگم بکار می بردم
وقتی شما رایتینگ های مختلفی می خونید ایده های خوبی هم بدست می اورید
فقط یادمون باشه در رایتینگ تا می توانید از پارالل و مترادف استفاده کنید و تکرار در متن شما نباشد
جزوه هایی که من داشتم را در فروم اپلود کردم :
1- منابع مفید برای بخش Writing آزمون IELTS
2- منابع مفید برای بخش Speaking آزمون IELTS
3- منابع مطالعاتی Structure
موفق و پیروز باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]