20-07-2014, 10:06 PM
انگلستان که خیلی گرونه دوست عزیز
در اروپا جاهایی هستند که شهریه نداشته باشه.به تاپیک مربوطه مراجعه کنید
در مورد آمریکا و کانادا همین قضیه هست ولی خوب ممکنه یه کم کمتر باشه.در کانادا دانشگاه ساسکچوآن تا جایی که اطلاع دارم کمترین شهریه رو داره (5600 دلار کانادا در سال)هزینه های زندگی هم هست
پس به نظرم شما اگه بتونید در ترم های آتی معدلتان را به 16 به بالا برسونید و زبانتون را بالاتر از مینمم درخواستی دانشگاه ها ببرید احتمال زیاد بتونید فاند/یا نصف فاند بگیرید.فرصت کافی رو دارید.پس امیدوار باشید
در اروپا جاهایی هستند که شهریه نداشته باشه.به تاپیک مربوطه مراجعه کنید
در مورد آمریکا و کانادا همین قضیه هست ولی خوب ممکنه یه کم کمتر باشه.در کانادا دانشگاه ساسکچوآن تا جایی که اطلاع دارم کمترین شهریه رو داره (5600 دلار کانادا در سال)هزینه های زندگی هم هست
پس به نظرم شما اگه بتونید در ترم های آتی معدلتان را به 16 به بالا برسونید و زبانتون را بالاتر از مینمم درخواستی دانشگاه ها ببرید احتمال زیاد بتونید فاند/یا نصف فاند بگیرید.فرصت کافی رو دارید.پس امیدوار باشید
(20-07-2014, 09:44 PM)'sara_1994' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی لیسانس زیست شناسی سلولی و مولکولی(گرایش میکروبیولوژی) دانشکده زیست شناسی دانشگاه تهرانم.
مهر امسال میرم ترم پنج و تصمیم دارم بعد از لیسانسم برای ادامه تحصیل در یکی از گرایش های مربوط به علوم سلولی و مولکولی از یکی از دانشگاه های آمریکا، کانادا یا انگلستان، پذیرش بگیرم.معدلم خیلی بالا نیست و تقریبا 15 هستش. اما چون هنوز چند ترمی مونده میتونم ارتقا بدمش. زبانم خوبه و امیدوارم نمره خوبی برای امتحان زبان بگیرم.
اگر ممکنه چند دانشگاه از همین کشورایی که گفتم نام ببرید که به نظرتون با شرایط من سازگارند.(مثل اکثر افراد دیگه منم بودجه مالیم در همین حده که از پس هزینه های گرفتن اپلای و مسافرت به اون کشور بربیام.بنابراین دانشگاهی برام مناسبه که هزینه تحصیل آنچانی نداشته باشه.)
سپاس