20-07-2014, 10:32 PM
(20-07-2014, 09:52 PM)'sepinaz' نوشته:جناب پاشایی این شرایط معدل رو چطور ارزیابی می کنید بره کانادا
لیسانس نقشه برداری دانشگاه تهران با معدل 17.56 ( نفر دوم بین هم ورودی ها بودم و بدون کنکور ارشد قبول شدم)
ارشد سنجش از دور دانشگاه تهران با معدل 17.14 ( فعلن بدون تز ولی حتی اگه تز رو 20 بگیرم میشه 17.68 مشکل اینجاست که معدل گرایش بالاست و فک کنم جز پایین ترین معدل ها هستم تو ارشد )
از معدل - محور بودن کانادا خیلی میترسم
سلام
معدل ارشد و لیسانستون همونطور که احتمالا از پستهای قبلی دیدین اوضاع خوبی داره و دانشگاهتون هم خوشبختانه شناخته شده هست. مینیمم معدل بهترین دانشگاه ها هم 16 هست! نگران این نباشید و به نمره های بالای انگلیسی و GRE، و مقاله فکر کنید. گواهی رتبه کارشناسی رو هم حتما بگیرید.
معدل ارشد و لیسانستون همونطور که احتمالا از پستهای قبلی دیدین اوضاع خوبی داره و دانشگاهتون هم خوشبختانه شناخته شده هست. مینیمم معدل بهترین دانشگاه ها هم 16 هست! نگران این نباشید و به نمره های بالای انگلیسی و GRE، و مقاله فکر کنید. گواهی رتبه کارشناسی رو هم حتما بگیرید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم