21-07-2014, 06:49 AM
با توجه به اینکه در این حالت نیازی نیست استاد راهنمای خاصی داشته باشین در حالت کلی احتمال پذیرش گرفتن بیشتر هست. چون در خیلی از دانشگاه ها وقتی برای پژوهش محورها اپلای می کنید اگر استاد خاصی شما رو برنداره در عمل به شما پذیرش هم داده نمیشه. نکته منفی این نوع ارشد در اینه که تقریبا در اکثریب قریب به اتفاق دانشگاه ها هیچگونه کمک هزینه ای به این گروه تعلق نمی گیره و باید با هزینه شخصی مخارج تحصیل رو بپردازید.
اعتبار دانشگاه، معدل و نمره زبان تون خوبه. اگر در نمره GRE هم بتونید بالای حدود 310 بگیرید خیلی خوبه. البته با سطح زبان شما شاید حتی بتونید برای 320 هم هدفگذاری کنید که شانس دانشگاه های 2 رقمی هم براتون زیاد بشه. منتهی اشاره نکردین که این معدل کارشناسی هست یا ارشد و اینکه برای چه مقطعی می خواهید پذیرش بگیرید. اگر معدل کارشناسی تون باشه برای ارشد یک مقدار کمک هزینه ها رقابتی هست ولی فکر می کنم با شرایط شما بتونید حول و حوش رتبه های جهانی 50 تا 200 بیشتر وقت بگذارید نتیجه بگیرید. اگر معدل ارشدتون باشه و در کارشناسی کمتر باشه برای دکترا یک مقدار کارتون دشوار میشه و ممکنه نیاز بشه یک مقدار روی رتبه های بالاتر وقت بگذارید.
زمینه های پژوهشی رشته شما تا حدی در زمره حساس ها در نظر گرفته میشه و اگر برای دکترا اقدام می کنید بهتره موضوعی رو انتخاب کنید که خیلی مشکلی برای ویزا به وجود نیاره.
(20-07-2014, 04:15 PM)'mohsenam' نوشته: سلام
میخواستم بپرسم آموزش محور شدن تو ارشد برای گرفتن پذیرش تاثیر داره؟
البته طرف مقاله داشته باشه
اعتبار دانشگاه، معدل و نمره زبان تون خوبه. اگر در نمره GRE هم بتونید بالای حدود 310 بگیرید خیلی خوبه. البته با سطح زبان شما شاید حتی بتونید برای 320 هم هدفگذاری کنید که شانس دانشگاه های 2 رقمی هم براتون زیاد بشه. منتهی اشاره نکردین که این معدل کارشناسی هست یا ارشد و اینکه برای چه مقطعی می خواهید پذیرش بگیرید. اگر معدل کارشناسی تون باشه برای ارشد یک مقدار کمک هزینه ها رقابتی هست ولی فکر می کنم با شرایط شما بتونید حول و حوش رتبه های جهانی 50 تا 200 بیشتر وقت بگذارید نتیجه بگیرید. اگر معدل ارشدتون باشه و در کارشناسی کمتر باشه برای دکترا یک مقدار کارتون دشوار میشه و ممکنه نیاز بشه یک مقدار روی رتبه های بالاتر وقت بگذارید.
زمینه های پژوهشی رشته شما تا حدی در زمره حساس ها در نظر گرفته میشه و اگر برای دکترا اقدام می کنید بهتره موضوعی رو انتخاب کنید که خیلی مشکلی برای ویزا به وجود نیاره.
(21-07-2014, 04:25 AM)'srwnst' نوشته: با سلام
1- مهندسی مواد-متالورژی
2- دانشگاه صنعتی امیرکبیر
3- معدل کل : 16.30
4-TOEFL :105
5- دو مقاله ISI با IF بالاتر از 1 دارم
میخواستم بدونم که تو چه رده ای امکان پذیرش با فاند برای من بیشتره.
با تشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -