22-07-2014, 11:52 AM
پذیرش که خوب بستگی به شرایط شما داره
باید زبان و سایر موارد رو داشته باشید و اپلای کنید ببینید چی میشه
وام تحصیلی فکر نکنم وجود داشته باشه ولی کمک هزینه های تحصیلی هست.شما شهریه تون domestic حساب میشه که خیلی به نفع اساتید کانادایی هست و از این جهت ممکنه حتی اگر شانس هم داشته باشید فاند/نصف فاند هم بتونید بگیرید
در مورد تغییر رشته اون هم به فیزیوتراپی مسلما باید از پایه شروع کنید مگر اینکه وقتی اونجا رفتید به جای 4 سال مثلا 2-3 ساله تموم کنید.این جور مسائل رو بیشتر در خود دانشگاه که بودید می تونید بفهمید
باید زبان و سایر موارد رو داشته باشید و اپلای کنید ببینید چی میشه
وام تحصیلی فکر نکنم وجود داشته باشه ولی کمک هزینه های تحصیلی هست.شما شهریه تون domestic حساب میشه که خیلی به نفع اساتید کانادایی هست و از این جهت ممکنه حتی اگر شانس هم داشته باشید فاند/نصف فاند هم بتونید بگیرید
در مورد تغییر رشته اون هم به فیزیوتراپی مسلما باید از پایه شروع کنید مگر اینکه وقتی اونجا رفتید به جای 4 سال مثلا 2-3 ساله تموم کنید.این جور مسائل رو بیشتر در خود دانشگاه که بودید می تونید بفهمید
(22-07-2014, 06:10 AM)'academical' نوشته: سلام من دانشجوی آبخیزداری ساری با معدل 15 و متولد کانادا هستم ولی 20 ساله که در ایران زندگی میکنم و پاسپورت کانادا دارم.
میخواستم بدونم آیا کانادا به من پذیرش و وام تحصیلی می دهد؟
و اینکه اگر بخوام رشتمو برای ارشد عوض کنم (مثلا فیزیوتراپی) آیا باید از لیسانس شروع کنم یا شرایط خاصی دارد؟