(22-07-2014, 02:04 PM)'baran0f' نوشته: با سلام . من لیسانس در رشته ی مهندسی برق مخابرات از دانشگاه سراسری قزوین با معدل 14.50 هستم و فوق لیسانس در دانشگاه امیرکبیر با معدل 17 و نمره ایلتس 8. لطفا بهم بگید امکان گرفتن فاند از دانشگاه های کانادا برام وجود داره؟ احتمال کدوم کشور بیشتره؟ممنون
سلام دوست خوب
از نظر معدل شرایط بدی نداری فقط نمی دونم چرا یک مقاله نداری؟
با فرض داشتن حداقل یک مقاله + پیدا کردن استاد بنظر من بر اساس نتایج پذیرش در 2 سال اخیر دانشگاه های زیر شانس داری:
1- Dalhousie University
2-University of Torontoاز نظر معدل شرایط بدی نداری فقط نمی دونم چرا یک مقاله نداری؟
با فرض داشتن حداقل یک مقاله + پیدا کردن استاد بنظر من بر اساس نتایج پذیرش در 2 سال اخیر دانشگاه های زیر شانس داری:
1- Dalhousie University
3- Ecole du Technologie Superieure
4- Memorial University of Newfoundland
5- ETS (ecole du technologie superiour4- Memorial University of Newfoundland
6- Concordia
7- university of windsorبا اینکه میگن جی ار ای اهمیت نداره ولی در بین اشخاصی که بورس شدن اکثریت نمره جی ار ای بالای 310 فرستاده بودند
شاد باشی
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]