22-07-2014, 09:01 PM
(11-07-2014, 11:42 AM)'aminjvd' نوشته: با رزومه ای که دارم فکر میکنم دانشگاه های حدود رتبه 200 امریکا قبول بشم (برای fall 2015). خیلی حس عجیبی دارم برم امریکا! این فکرم اشتباست؟ شما باشید به فرض وجود یک گزینه از امریکا چکار میکنید.
از جواب پرمحتواتون ممنونم.
(22-07-2014, 06:19 PM)'aminjvd' نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز. پس از گذشت یک هفته از مصاحبه بنده استاد گرامی پیام زیر رو به ایمیلم فرستاده:I am very pleased to inform you that you are shortlisted by our interview and your application has been put forward to A*STAR for further processing. A*STAR will inform you about the next steps later.Congratulations on the successful first step!مثکه باید خوشحال باشم، ولی عین آدم چرا نمیگن بصورت نهایی قبول شدم یا نه؟؟!!
یعنی قراره بازم مصاحبه داشته باشم؟ مثلا حضوری؟
(فکرکنم دانشگاه ام آی تی هم برای پذیرش افراد انقدر مکافات و مصاحبه نداشته باشه!)
از دوستان صاحب نظر خواهشمنداست اظهار نظر نموده و خانواده ای را از نگرانی دربیاورند!!
ارادت
دوست عزیز
تبریک به خاطر مرحله اول، برای شما پس از این مصاحبه دعوت به مصاحبه سینگا ارسال خواهد شد، که باید برای بخش دوم مصاحبه به سنگاپور مراجعه کنید و در اونجا مصاحبه میشید کلیه هزینه سفر توسط سینگا پرداخت خواهد شد.
البته عرض کنم بیشتر این مباحث حول اشنایی با رشته، دانشگاه و اینده کار و تحقیق شماست. تقریباً میتونم بگم نتایج پذیرش و بورس شما بالای 90% اوکی هست.
تبریک به خاطر مرحله اول، برای شما پس از این مصاحبه دعوت به مصاحبه سینگا ارسال خواهد شد، که باید برای بخش دوم مصاحبه به سنگاپور مراجعه کنید و در اونجا مصاحبه میشید کلیه هزینه سفر توسط سینگا پرداخت خواهد شد.
البته عرض کنم بیشتر این مباحث حول اشنایی با رشته، دانشگاه و اینده کار و تحقیق شماست. تقریباً میتونم بگم نتایج پذیرش و بورس شما بالای 90% اوکی هست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public