23-07-2014, 12:56 PM
این دوستتون نمره زبانش یعنی 7 بوده؟
بورسیه کاملش همون ماهی تقریبا 2000 دلار کمک هزینه هست؟
به نظرم رزومه اش به جز معدل فوقش چیز خاصی نداشته و شانس آورده واقعا.البته خوب G8 هم نیست و نسبت به بقیه دانشگاه های غیر G8 هم اونقدر شناخته شده نیست.این نظر منه و قصد جسارت هم نداشتم
بورسیه کاملش همون ماهی تقریبا 2000 دلار کمک هزینه هست؟
به نظرم رزومه اش به جز معدل فوقش چیز خاصی نداشته و شانس آورده واقعا.البته خوب G8 هم نیست و نسبت به بقیه دانشگاه های غیر G8 هم اونقدر شناخته شده نیست.این نظر منه و قصد جسارت هم نداشتم
(23-07-2014, 02:36 AM)'saaaaam' نوشته: دوستان خوبم
متن زیر تجربه یکی از دوستان از محیط این دانشگاه هست:
این دانشگاه قطب رشته های شیلات، آبزی پروری و رشته های مرتبط هست البته دامشکده مهندسی هم داره خودشو بالا میکشه، فقط راجب به زبان توضیح بدم که حتما واسه پذیرش قطعی نمره زبان خواسته شده براشون مهمه و برای رقابت در گرفتن بورس دکتری هم نمره حداقل 7 ایلتس میخوان، من خودم از مرکز GRS سوال کردم که در صورت گذروندن دوره زبان دانشگاه برای بورس کافی هست گفتن نه، حتما برای بورس باید نمره مدرک زبان نشون بدهید.
این دوست خوب با شرایط زیر از این دانشگاه بورس شدند:رشته دکتری پذیرش شده: عمران محیط زیستمقطع تحصیلی کارشناسی - نام دانشگاه - معدل: دانشگاه امیرکبیر، 12.30مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد - نام دانشگاه - معدل: دانشگاه تهران، 17.75تعداد مقالات آی اس ای با ذکر ایمپکت آنها: 2 عدد، 0.5تعداد مقالات علمی پزوهشی فارسی: 2 عدد
تعداد مقالات ارائه شده در کنفرانس های بین المللی: 2 عددافر دریافتی از دانشگاه: پذیرش و بورسیه کامل JCU PRS