نمی دونم اینکه نوشتین می خواهید برای "کارشناسی" اپلای کنید اشتباه تایپی بوده یا اینکه قصدتون برای ارشد هست چون شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی یک مقدار متفاوت هست. برای نمونه به جای آزمون GRE بیشتر دانشگاه های آمریکا از شما آزمون SAT یا ACT رو می خوان (فکر کنم اولی متداول تر باشه بهتره سایت هر دانشگاه به طور موردی دیده بشه که کدوم یکی رو بیشتر قبول دارند). می تونید تاپیک های راهنمای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی رو هم نگاه کنید.
در کل با شرایطی که دارید من هم فکر می کنم شانس گرفتن پذیرش برای دانشگاه هایی در حدود 50 و حتی بهتر وجود داره. منتهی اگر برای مفطع کارشناسی باشه یک مقدار شانس گرفتن فاند کم هست. برای ارشد با توجه به اینکه می تونید TA یا RA استادتون بشین شانس گرفتن کمک هزینه بیشتر هست. یک مقدار باید محدوده رتبه ها رو وسیع تر بگیرید که هم شانس پذیرش بیشتر بشه و هم شانس پذیرش در رتبه های خیلی خوب رو از دست ندین. مثلا بین 15 تا 150 رو تحقیق کنید.
در کل با شرایطی که دارید من هم فکر می کنم شانس گرفتن پذیرش برای دانشگاه هایی در حدود 50 و حتی بهتر وجود داره. منتهی اگر برای مفطع کارشناسی باشه یک مقدار شانس گرفتن فاند کم هست. برای ارشد با توجه به اینکه می تونید TA یا RA استادتون بشین شانس گرفتن کمک هزینه بیشتر هست. یک مقدار باید محدوده رتبه ها رو وسیع تر بگیرید که هم شانس پذیرش بیشتر بشه و هم شانس پذیرش در رتبه های خیلی خوب رو از دست ندین. مثلا بین 15 تا 150 رو تحقیق کنید.
(23-07-2014, 03:24 PM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. خسته نباشید. نماز روزه هاتون قبول باشه. من یه سوالی داشتم : من معدل کارشناسیم تو دانشگاه شریف (رشته کامپیوتر سخت افزار) تا پایان ترم 6 شده 16.90 فقط 3 تا نکته منفی وجود داره : 1) 3 تا درس رو حذف اضطراری کردم 2) 3 تا درس رو 10 شدم 3) 1 درس رو افتادم. با ذکر این نکته که هیچ کدوم از این 7 تا درس ربطی به موضوعی که میخوام براش اپلای کنم نداره. میخواستم بدونم با این شرایط اگه بخوام برای کارشناسی اپلای کنم، کجاها شانس دارم؟ خودم نظرم روی رنک های 70 تا 100 مهندسی هست. (با فول فاند) نمره زبانم هم تافل 100 و جی آر ای 310 هست با رایتینگ 3.5. پیشاپیش از پاسختون ممنون.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -