01-10-2013, 11:15 AM
(30-09-2013, 01:15 PM)'ابوالفضل' نوشته: سلام
شخصی با شرایط زیر شانس پذیرش در دانشگاهای خوب (بورسیه )یا معمولی دنیا را دارد :
دیپلم حسابداری با معدل 14 - کاردانی از اموزشکده ابن حسام بیرجند معدل 13 دو ترم مشروطی - کارشناسی از علمی و کاریردی مشهد معدل 13 - رتبه یک کنکور ارشد حسابداری - دانشجوی نمونه کشوری - فارغ التحصیل ممتاز دانشگاه تهران با معدل 19 (ارشد)- دو سال سابقه کار در موسسه حسابداری -تافل110 -جی مت 720 - 2 مقاله ISI - سابقه تدریس در موسسات کنکور ارشد 5 ماه-
با تشکر
نمیدونم چه اتفاقی باعث شده که این چنین تغییر عجیبی بین دوران کارشناسی و کارشناسی ارشد شما به وجود بیاد، اما سوابق تحصیلی اخیر شما و نمرههای امتحانات شما فوقالعاده خوبه و من هم با نظر eliroz موافقم و شما حتما شانس گرفتن پذیرش رو دارید. به صحبتهای ایشون فقط این رو اضافه کنم که روی SoP تون وقت زیادی بذارید و انگیزههایی که باعث شده که شرایط تحصیلی اخیر شما کاملا متفاوت از دوران کارشناسی باشه رو پررنگ کنید. برای توضیحات بیشتر و پیگیری بحث در مورد SoP میتونید انجمن مربوطه رو ببینید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.