30-01-2014, 04:08 PM
(27-01-2014, 03:01 AM)'نگار سما' نوشته: با سلام و وقت به خیر
راستش من تازه عضو شدم و مطالب دوستان رو خوندم.22 سالمه و لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 16/84 دارم. در حال حاضر دانشجوی ترم 2 ارشد مدیریت اجرایی(گرایش استراتژیک) از دانشگاه پیام نور با معدل 17/80 هستم.نمره آزمایشی آیلتس 6/5 اما هنوز امتحان ندادم.2 سال سابقه کار مرتبط با رشته کارشناسیم رو دارم.اما مقاله تا حالا ارائه ندادم.میخوام ارشدم رو 3 ترمه تموم کنم.با این شرایط و معدل امیدی به پذیرش در اروپا یا کانادا در رشته مرتبط (گرایش مدیریت) رو دارم؟؟؟داشتن چه مدرکی خیلی واسه پذیرش تاثیر گذاره؟
سلام و خوش آمدید 
اول اینکه بله شما حتما شانسِ پذیرش دارید ، و با کمی تلاش و همت میتونید پذیرش بگیرید.... مهم ترین کمک برای گرفتنِ پذیرش و ایشالا بورس الان برای شما در درجه ی اول یه تزِ عالی و پرکاربرد با ابزار های مناسب هست که با دانشِ روزِ دنیا همراه باشه ، و البته بعدش حتما باید ازش مقاله در بیارد که خیلی کمک میکنه....
به نظرم الان تمامِ تمرکزتون رو روی موضوعِ خوب و مقاله ازش در آوردن بزارید که اگه این دو تا رو داشته باشید خیلی اوضاعتون بهتر و بهتر خواهد شد
موفق باشید

اول اینکه بله شما حتما شانسِ پذیرش دارید ، و با کمی تلاش و همت میتونید پذیرش بگیرید.... مهم ترین کمک برای گرفتنِ پذیرش و ایشالا بورس الان برای شما در درجه ی اول یه تزِ عالی و پرکاربرد با ابزار های مناسب هست که با دانشِ روزِ دنیا همراه باشه ، و البته بعدش حتما باید ازش مقاله در بیارد که خیلی کمک میکنه....
به نظرم الان تمامِ تمرکزتون رو روی موضوعِ خوب و مقاله ازش در آوردن بزارید که اگه این دو تا رو داشته باشید خیلی اوضاعتون بهتر و بهتر خواهد شد

موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز