24-07-2013, 01:21 AM
(23-07-2013, 05:18 PM)'sara moghaddam' نوشته: با سلام وخسته نباشید.
من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه گیلان با معدل 14 دارم و فوق مدیریت بازرگانی از دانشگاه پیام نور کرج با معدل 17.5 البته هنوز تموم نشده و پایان نامه مونده. احتمالا از پایان نامه ام یه مقاله در میاد. آیلتس هم 6، البته می تونم وقت بذارم دوباره امتحان بدم. معرفی نامه هم میتونم از استادهای دانشگاههای تهران که باهاشون کار تحقیقاتی انجام دادم و یا از دانشگاه خودم بگیرم. به نظر شما شانسی برای گرفتن پذیرش و فاند در دانشگاههای اروپا یا استرالیا دارم؟ فک میکنم آمریکا نشه اصلا!!! یه سوال دیگه هم داشتم،تالیف کتاب واسه رزومه خوبه؟ و اینکه آیا GMAT هم باید امتحان بدم؟
با تشکر
سلام دوست عزیز هم دانشگاهی منم لیسانس دانشگاه گیلان بودم
تا اونجایی که من تو این مدت کوتاه در این سایت اطلاعات کسب کردم میدونم که برای دانشگاه های امریکا نمره ی زبان و اللخصوص نمره ی ازمون هایی مثل GMAT و gre (این دومی بیشتر برای بچه ها ی مهندسی هستش) خیلی مهمه.
برای کانادا معدل خیلی مهمه برعکس امریکا که ازمون هایی که اشاره کردم مهمه بیشتر و میشه با نمره ی خوب تو آزمون ها یه جورایی کسر معدل رو جبران کرد.
اگر میخوای خیلی دقیق شرایط رو بدونی و اهمیت هر موضوع رو مثل مقاله و نمره زبان ومعدل و....پیشنهاد میکنم به قسمت پذیریش این سایت سر بزنی و رزومه ی افرادی که قبول شدن رو ببینی .منم روزمه ی کسایی رو که تو رشته ی شما تونستن موفق بشن اگه دیدم بهت نشون میدم.
خواستن توانستن هست و خدا بزرگه.ایشالله که موفق باشی و به هدفت برسی
تا اونجایی که من تو این مدت کوتاه در این سایت اطلاعات کسب کردم میدونم که برای دانشگاه های امریکا نمره ی زبان و اللخصوص نمره ی ازمون هایی مثل GMAT و gre (این دومی بیشتر برای بچه ها ی مهندسی هستش) خیلی مهمه.
برای کانادا معدل خیلی مهمه برعکس امریکا که ازمون هایی که اشاره کردم مهمه بیشتر و میشه با نمره ی خوب تو آزمون ها یه جورایی کسر معدل رو جبران کرد.
اگر میخوای خیلی دقیق شرایط رو بدونی و اهمیت هر موضوع رو مثل مقاله و نمره زبان ومعدل و....پیشنهاد میکنم به قسمت پذیریش این سایت سر بزنی و رزومه ی افرادی که قبول شدن رو ببینی .منم روزمه ی کسایی رو که تو رشته ی شما تونستن موفق بشن اگه دیدم بهت نشون میدم.
خواستن توانستن هست و خدا بزرگه.ایشالله که موفق باشی و به هدفت برسی