17-10-2013, 01:43 AM
(17-10-2013, 01:28 AM)'spt' نوشته:البته من نظرم یه مقدار مخالف دوستمون سام هست اما خب طبیعتا نظر ها متفاوته و هر کسی یه دیدگاهی داره...
کلا معدل لیسانس و ارشد هر دو با هم در درجه ی چندم قرار میگیره وقتی میخان برای دکترا یکی رو بررسی کنن... شما با یه استاد مکاتبه میکنید و میگید که میخاید روی فلان موضوع کار کنید و فلان کار ها رو تا حالا روش انجام دادید و این مقاله ها هم نتایجتونه.. اگه موضوع به موضوع استاده بخوره حتی ممکنه نپرسه شما کلا ارشد چی خوندید؟!!!
به طور کلی به نظر من برای گرفتن پذیرش و فاند در دکترا اول توانایی دادنِ مقاله مهمه، بعدش مقاله های قبلی و رده ی ژورنال ها و یا کنفرانس هایی که توش بودید و اینکه روی موضوع خاص کار کرده باشید.. بعدش خود موضوع مهمه و اینکه چطوری تا حالا با اون موضوع کنار اومدید و دنبالش کردید، و بعدش بقیه ی چیزا مهمه که یکیش سی وی هست...
اگه بخایم فقط دو تا معدل رو مقایسه کنیم هم به نظر من اونی که بیشتره مهم تره!! کلا اونی که بالاتره نظر رو به خودش جلب میکنه و اونقدر تفاوت معنی داری نیست که بگیم فلان معدل تایین کننده هست... مثلا به نظر من به اندازه ی معدل لیسانس و ارشد ، نمره ی تز ارشد هم مهمه... و به همون اندازه نمره ی یک یا دو درس خاص که الان میخاید روش تزتون رو کار کنید....
کلا دکترا خیلی خیلی خیلی تخصصی تر و دقیق تر از اونی هست که فکر میکنید... کاملا موضوعی هست...
امیدوارم جواب داده باشم
ضمن عرض ادب خدمت دوست بزرگوار
من برای رشته اقتصاد در حدود 50 دانشگاه سراسر اروپا شامل انگلستان - المان - ایتالیا - فرانسه - هلند - اسپانیا - سوئد - نروژ - فنلاند - ایسلند - لوکزامبورگ - استونی و سراسر استرالیا و نیوزلند اپلای کردم و از سال 2009 پیگیر هستم. در مورد نقش معدل لیسانس به یقین رسیدم که در بیش از 80% دانشگاه هایی که حداقل من اپلای کردم این مطلب صحت دارد و دقیقا دانشگاه این مطلب را به من گفتند داشتن استاد راهنما و پروپوزال عالی و رزومه عالی هم نتونست جبران معدل لیسانس را حداقل در این رشته برای من بکند. معدل فوق من 17 ولی لیسانسم 13.5 هست متاسفانه 90 درصد این دانشگاه ها حداقل معدل لیسانس را 14 می خواستند.
من برای رشته اقتصاد در حدود 50 دانشگاه سراسر اروپا شامل انگلستان - المان - ایتالیا - فرانسه - هلند - اسپانیا - سوئد - نروژ - فنلاند - ایسلند - لوکزامبورگ - استونی و سراسر استرالیا و نیوزلند اپلای کردم و از سال 2009 پیگیر هستم. در مورد نقش معدل لیسانس به یقین رسیدم که در بیش از 80% دانشگاه هایی که حداقل من اپلای کردم این مطلب صحت دارد و دقیقا دانشگاه این مطلب را به من گفتند داشتن استاد راهنما و پروپوزال عالی و رزومه عالی هم نتونست جبران معدل لیسانس را حداقل در این رشته برای من بکند. معدل فوق من 17 ولی لیسانسم 13.5 هست متاسفانه 90 درصد این دانشگاه ها حداقل معدل لیسانس را 14 می خواستند.
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]