15-12-2013, 07:46 PM
(05-12-2013, 02:23 AM)'jalal13' نوشته: با سلام و تشکر از دوستان بابت راهنمایی های بسیار خوبتونبا سلام مجدد خدمت دوستان
من دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی هستم که قصد ادامه تحصیل در رشته ی MBA و بعد از آن DBA یاEMBAرا دارم
معدل لیسانسم را مطمینم18به بالا میشم انشاالله مدرک خاصی از زبان ندارم اما مشکلی ندارم به راحتی میتونم بگیرم(برای من کدوم مدرک بهتره؟!؟؟)،تازگیا هم شروع کردم به نوشتن مقاله البته فعلا فارسی
یه سری شرایط هم دارم ممنون میشم دوستان کمک کنند که با شرایط فوق و شرایطی که در زیر میگم راهنماییم کنند اصلا میتونم برای ادامه تحصیلات برم خارج از کشور یا نعع
1.فرقی نداره توی کدوم کشور باشم(البته ترجیحا در درجه ی اول آمریکا و بعد سوییس بعدش دیگه هرجا شد شد)
2.نیاز به بورسیه کامل دارم چون وضع مالی خوبی ندارم(البته اگر بشه دکتری پیوسته برام بهتره که نخوام تازه بعد فوق دوباره این دردسرا را بکشم)
***یه سوال که برام پیش آمده اینه که چرا یه کشور دیگه بورسیه بده به یه دانشجوی کشور دیگه؟؟!!در مقابل این بورسیه تعهدی برای کار در اون کشور باید داد؟!؟ و پیشاپیش معزرت خواهی میکنم چون این را اینجا مینویسم واقعا نمیدونم جاش اینجا هست یا نه
3.برام فرقی نداره دانشگاهش رتبه چندمه(البته مطمینا از بهترین رتبه شروع میکنم به پایین اما اگر رتبه ی خوبی هم نداشته باشه مهم نیست)فقط مهم اینه که مورد تایید وزارت علوم باشه(راستی من هرچی گشتم نتونستم دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم را لیستش را پیدا کنم اگر دوستان بزارند ممنون میشم) و اینکه فول فاند بده.
با این شرایطی که دارم(مخصوصا اون فول فاند و اینکه تازه کارشناسی هستم)خیلی ناامیدم بنابراین دوستان واقعا ممنون اطلاعات خودتون را در اختیارم بزارید که اینجوری موفق میشم یا نعع
با تشکر فراوان از دوستان
یعنی اصلا شانسی برای من وجود نداره که هیچ جوابی دریافت نکردم؟؟!!!!
واقعا ممنون میشم دوستان جواب بدهند!!؟
با تشکر فراوان
ارادتمند شما محمد ایوب زاده