24-07-2014, 09:08 PM
(24-07-2014, 08:25 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان
راستش من ی دغدغه ذهنی پیدا کردم که تصمیم گیری رو برام مشکل کرده خواستم درمیون بذارم شاید دوستان راهنمایی کنند رفع بشه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]. رشته من مالی هست و دوستانی که در این رشته تحصیل کردند می دونند که ارائه مقاله ISI در این حوزه بسیار سخت و زمان بر هست از طرفی با توجه به تاکید دوستان با تجربه نمی شه از تاثیر مثبت اون در رزومه صرف نظر کرد. اما مساله ای که من با اون رو به رو هستم این هست که اخیرا با کلی زحمت این امکان برام ایجاد شده که وارد یک موسسه پژوهشی معتبر و دولتی در ارتباط با رشته تحصیلیم بشم (البته آزمایشی هست فعلا) و می دونم که برای ثابت کردن حضورم در اونجا باید خیلی وقت بذارم و این مساله من رو از کار روی مقاله دور می کنه.
حالا سوال من اینه که آیا با وجود این مساله وقتم رو روی این مورد کاری بذارم یا خیر؟ در واقع می خوام بدونم آیا داشتن مقاله ISI در رزومه از الویت بالاتری نسبت به سابقه کاری مرتبط و پژوهشی برخوردار هست؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
سلام دوست خوبم
در رشته مالی حتی یک نفر هم مقاله ای اس ای بدرد بخور در ایران نداره همه در این جرنالهای ای اس ای ایندکس یا پاکستانی دارند. در مورد سابقه تدریس هم بنظر من که تقریبا 200 دانشگاه برای رشته مدیریت مالی اپلای کردم و 5 سال هم در دانشگاه ازاد تدریس داشتم هیچ تاثیری در بورس شدن و جبران معدل نداشت
تنها توصیه من برنامه ریزی جدی برای جی ار ای یا جیمت هست همین پارسال دوستم با یک جی ار ای خوب از یک دانشگاه عالی در امریکا که دوره اینترنشنال در سه کشور امریکا - هند و چین داشت بورس شد البته مقطع مستر منظورم هست
شاد باشی
در رشته مالی حتی یک نفر هم مقاله ای اس ای بدرد بخور در ایران نداره همه در این جرنالهای ای اس ای ایندکس یا پاکستانی دارند. در مورد سابقه تدریس هم بنظر من که تقریبا 200 دانشگاه برای رشته مدیریت مالی اپلای کردم و 5 سال هم در دانشگاه ازاد تدریس داشتم هیچ تاثیری در بورس شدن و جبران معدل نداشت
تنها توصیه من برنامه ریزی جدی برای جی ار ای یا جیمت هست همین پارسال دوستم با یک جی ار ای خوب از یک دانشگاه عالی در امریکا که دوره اینترنشنال در سه کشور امریکا - هند و چین داشت بورس شد البته مقطع مستر منظورم هست
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]