25-07-2014, 09:21 AM
(25-07-2014, 02:51 AM)'Behnam-91' نوشته: با سلام
من دانشجوی سال دوم کارشناسی ارشد رشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی در دانشگاه علامه طباطبایی هستم لیسانس هم در رشته اقتصاد صنعتی همان دانشگاه بودم .
معدل کارشناسی 17.49
معدل ارشد تا الآن 19.18
به نرم افزار Eviews , comfar مسلطم
می خواهم برای آزمون آیلتس نیز ثبت نام کنم
سابقه 5 سال فعالیت در انجمن علمی اقتصادی دانشکده و پژوهشکده اقتصادی دانشکده )1 سال( را دارم .
فقط برای ارشد با استعداد درخشان منو روزانه آموزش محور قبول کردن یعنی پایان نامه ندارم و دارم رو مقاله با یکی از اساتید کار می کنم . می خواستم بپرسم شانسم چقدره ؟ و آیا نداشتن پایان نامه اشکالی ایجاد نمی کنه ؟
ممنون
دروود دوست عزیز
شانست خوبه اما خیلی نمیشه دقیق نظر داد که فاند هم بهت تعلق بگیره چون نمره زبان و کارهای پژوهشی نداری!! ضمن اینکه نمیدونم چرا پیان نامه نداری!!؟؟؟ شما برای ارائه دکتری نیاز به study plan داری که ممکنه استاد ازت بخواهد یه Abstract از پایان نامه ات واسش بفرستی. بنابراین شما باید این نکته رو در نظر بگیری وقتی که برای دکتری در المان می خوای تحصیل کنید.
شانست خوبه اما خیلی نمیشه دقیق نظر داد که فاند هم بهت تعلق بگیره چون نمره زبان و کارهای پژوهشی نداری!! ضمن اینکه نمیدونم چرا پیان نامه نداری!!؟؟؟ شما برای ارائه دکتری نیاز به study plan داری که ممکنه استاد ازت بخواهد یه Abstract از پایان نامه ات واسش بفرستی. بنابراین شما باید این نکته رو در نظر بگیری وقتی که برای دکتری در المان می خوای تحصیل کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public