25-07-2014, 12:07 PM
دوست گرامی سم من متوجه صحبت های شما هستم اما دو نکته رو خواستم اضافه کنم اول اینکه رشته من مهندسی مالی هست و همونطور که شما هم به خوبی مطلع هستید اصلا جز گروه انسانی نیست و کاملا محاسباتی است و سر و کارش با برنامه نویسی هست بنابراین فکر می کنم که امکان پذیرش در این رشته از طریق انجام پروژه تحقیقاتی یا کاربردی برای اساتید فراهم باشه. مطلب دوم که دغدغه ذهنی من هست اینه که گرفتن پذیرش با فاند همانطور که خودتون بهتر مطلع هستید کار زمان بر و کاملا رقابتی هست و تا حدی هم ریسکی بنابراین آیا به نظر شما یا سایر دوستان این درست هست که تمام وقت و انرژی خودمون رو روی شرکت در امتحان زبان یا GRE بذاریم و به اصطلاح همه تخم مرغ ها رو در یک سبد بچینیم. اگر به هر دلیلی فرآیند اپلای موفق نبود آیا نداشتن کار و از دست رفتن فرصت ها به همراه افزایش سن به ضرر ما تموم نمی شه؟
مقصود من رد نظرات شما نیست فقط خواستم شرایط و افکارم رو واضح تر بیان کنم که راهنمایی های بهتری از شما و سایر دوستان گرامی دریافت کنم. باتشکر
مقصود من رد نظرات شما نیست فقط خواستم شرایط و افکارم رو واضح تر بیان کنم که راهنمایی های بهتری از شما و سایر دوستان گرامی دریافت کنم. باتشکر