25-07-2014, 10:38 PM
باسلام و خسته نباشید.میخواستم ببینم بااین شرایط چقدر امکان پذیرش فول فاند از دانشگاه های متوسط به بالا کانادا را داراهستم.دانشجوی رشته علوم تربیتی دانشگاه سراسری شیراز(فرهنگیان).درحال حاظر ترم2هستم و سن19سال ولی میتونم با معدل17به بالا تموم کنم بطور حتم.هم چنین دارای مدرک ایلس با نمره 7هستم.و همچنین فرانسوی هم بلدم درحد متوسط به بالا و میتونم برای مدرک هم اقدام کنم.باتوجه به اینکه من در دانشگاه فرهنگیان هستم دوران دانشجویی سابقه کار محسوب میشود و البته خوب حقوق هم میگیرم یعنی گواهی اشتغال به تحصیل دارم درنتیجه بعداز4سال لیسانس دارای4سال سابقه کاری هستم.از لحاظ وضعیت مالی بسیار معمولی هستم ایا با این شرایط میتونم برای گرفتن فول فاند برای مستری اقدام کنم و اینکه چطور میشه اقامت داعم گرفت ینی بااین شرایط میشه؟ اگر میشه شرایط خواهرم روهم بگید چطوره؟[img]images/smilies/smile.gif[/img]لیسانس شیمی کاربردی از دانشگاه سراسری یزد بامعدل15.5و ایلس7 و ذارای مدال المپیاد کشوری شیمی.فقط ممنون میشم بگید ایا باشریط مالی معمولی که فقط پول هزینه هواپیما رو بتونم ایا میشه اومد کانادا و اینکه بعد از تحصیل یا در حینش اقامت گرفت و همونجا کار و زندگی کرد یا فقط میشه درس خوند و برگشت؟خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید