26-07-2014, 04:20 PM
(26-07-2014, 03:34 PM)'pepsinardiola' نوشته: ببخشید من خیلی سوال می پرسم. چون واقعاً مبحث جذابیه. یه سوال دیگه : ممکنه جلوی این کار رو یه ارگان دولتی مثل وزارت علوم یا . . . بگیره؟ آخه ما میریم کاریابی به مسئولش میگیم که برای آزادسازی مدرک برامون کار گیر نیاره!!! (البته با این اوضاع افتضاح مملکت بعید هم نیست که در عرض 6 ماه کاری گیر نیاد!!) بعد خوب اون هم یا با و یا بی قبول رشوه این کار رو انجام میده. خوب از نظر دولت (به طور خاص وزارت علوم) ما دانشجوهای روزانه بهشون بدهکاریم و باید کار کنیم براشون. بعد به دلیل ضرر مالی یه دفعه جلوشو بگیرن؟ البته سوال بزرگی که برا من پیش اومده اینه که چجوری تا الان جلوشو نگرفتن؟ چون واضحه که ازش خبر دارن. ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید.
من متوجه نشدم که شمامنظورتون چیه: جلوی رشوه و درو زدن کاریابی رو بگیرن یا جلوی اجرای این قانون رو؟ اگر منظورتون رشوه و دورزدن قانونه که اون دیگه جای بحث نداره و هر سیستمی و توی هر کشور مذمومه و در صورت اثبات باهاش مقابله می کنن. ولی اگر منظورتون اینه که جلوی اجرای این قانون رو بگیرن باید بگم که این بخشنامه خود وزارت علوم هستش که این حق رو فارغ التحصیل داده که در صورت عدم کاریابی پس از 6 ماه (و به شرط برقراری شروط دیگه) می تونه بیاد و مدرکش رو بدون پرداخت پول آزاد کنه. شما نگران این چیزها نباشید ، این روش کاملا قانونیه. برید و مراحل رو انجام بدید تا مدارکتون به امید خدا آزاد بشه 

گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."