26-07-2014, 06:39 PM
(26-07-2014, 04:06 PM)'hadi_q_acc' نوشته:یه استاد دارم که تازگی پروفسور شده، استاد دانشگاه مازندرانه. تو سال 2009 مقالش بهترین مقاله سال شده اینطور که خودش گفته
حالا این استاد سرشناسه؟ اصلا اونا استادای ایرانو قبول دارن؟
اگه سرشناسه امکان چاپ مقاله ISI وجود داره؟
بهترین مقاله ی سال؟!! بر اساس چه منبعی؟ توی دنیا؟!
آره استادای ایرانی رو در حد استاد قبول دارن نه یه چهره ی شناخته شده... بعضی از افراد هستن که توی یه فیلد خاص معروف هستن و افراد همون فیلد در دنیا میشناسنشون...
بهترین راه اینکه ببینی یه نفر چقدر معتبر هست در حال حاضر همون اچ ایندکس توی تامسون هست.... اگه حتی 4 هم باشه برای ایران مناسبه!
به هر حال من احساس میکنم یه مقدار تحت تاثیر استادت هستی و خب تجربه ی زیادی نداری... به نظر من هر چی استادت میگه مو به مو اجرا کن تا مقاله نوشتن رو به طور کلی یاد بگیری... من استادت رو نمیشناسم اما همینکه میگی زیاد مقاله میده نشون میده که مقاله تولید کردن رو بلده (حتی اگه عمق نداشته باشن مقاله هاش) و این یه هنر خیلی بزرگ هست توی دنیای اکادمیک...
فعلا مثل مولانا و شمس هر کاری استادت میگه انجام بده
موفق باشی
آره استادای ایرانی رو در حد استاد قبول دارن نه یه چهره ی شناخته شده... بعضی از افراد هستن که توی یه فیلد خاص معروف هستن و افراد همون فیلد در دنیا میشناسنشون...
بهترین راه اینکه ببینی یه نفر چقدر معتبر هست در حال حاضر همون اچ ایندکس توی تامسون هست.... اگه حتی 4 هم باشه برای ایران مناسبه!
به هر حال من احساس میکنم یه مقدار تحت تاثیر استادت هستی و خب تجربه ی زیادی نداری... به نظر من هر چی استادت میگه مو به مو اجرا کن تا مقاله نوشتن رو به طور کلی یاد بگیری... من استادت رو نمیشناسم اما همینکه میگی زیاد مقاله میده نشون میده که مقاله تولید کردن رو بلده (حتی اگه عمق نداشته باشن مقاله هاش) و این یه هنر خیلی بزرگ هست توی دنیای اکادمیک...
فعلا مثل مولانا و شمس هر کاری استادت میگه انجام بده
موفق باشی
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز