27-07-2014, 02:49 AM
(22-07-2014, 03:19 PM)'huzza' نوشته: سلام
من میخوام بدونم در منطقه کالیفرنیا شهری که معتدل وخنکتر باشه کدوم هست/ کسی میتونه یه شهر مناسب که محیط خانودگی مناسب و هزینه اجاره مناسب هم داشته باشه پیشنهاد بده.
آب و هوای کالیفورنیا به طور کلی معتدله و روزهای گرم سال که دمای هوا بالای ۳۵ درجه سانتیگراد برسه حتی در جنوب کالیفورنیا زیاد نیست. شهرهای شمالی کالیفورنیا مثل San Francisco و San Jose نسبت به جنوب خنکتر هستند، اما متاسفانه هزینه مسکن در این شهرها خیلی بالاست و اجارهها خیلی گرون هستند. شهرهای جنوبیتر مثل Santa Barbara، Irvine از نظر اجاره وضعیت بهتری نسبت به شمال کالیفورنیا دارند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.