27-07-2014, 11:10 AM
(18-07-2014, 05:52 PM)'zohreh karamian' نوشته:سلام احتراما جسارتا چند تا سوال داشتم ، برای تحصیل قصد سفر به آلمان داشتم . من رشته مترجمی همزمان انگلیسی می خونم و یک سال از درسم در مقطع کارشناسی مونده . من همچنین مدارک آی تی مانند mcse و A+ را دارم و همچنین من دوره های آژانس هواپیمائی و مدارکش را دارم و کار اصلی من آرایشگری هست و تخصص در ناخن و انواع کاشت و ترمیم و .... . قصد ادامه تحصیل در رشته ادبیات انگلیسی را دارم ، ترجیحا شهر کلن و یا شهر هایی در غرب آلمان . می خواستم بپرسم می تونم کار آژانس هواپیمائی انجام بدم ؟ و اینکه من برای رفتن کی باید اقدام کنم ؟چند سئوال داشتم
نمیدونم راجبه اهداف به سفارت چی باید بگم که مورد قبولشون باشه
و اینکه من شنیدم شرایط blue card خیلی سخته ؟
برای گرفتن ویزا چی سفارت قانع میکنه؟
لازم هست وکیل بگیرم ؟
در اخر دوستم سربازی نرفته و میخواد تو المان phd نرم افزار بخونه و بر اساس صحبت های شما تصمیم گرفت که از طریق blue card اقدام کنه یا طریقی که بشه کمک کنه برای اقدام. ممنون میشم دراینباره راهنماییمون کنید
دوست عزیز
شما اولاً اگر سابقه کار مناسبی در حرفه خاصی داری باید دقت کنید ابتدا دنبال کارفرمایی بگردید که در حرفه شما نیاز به یک فرد مستعد و با تجربه داشته باشه. درکنار این موضوع برای حرفه های جنرال باید دقت کنید سطح زبان المانی خودت رو باید خوب بالا ببری. برای اینکار ممکنه وکیل کمک کننده باشه زیرا برای مهاجرت به المان مانند استرالیا و کانادا خیلی مطالب گسترده و اطلاع رسانی دقیقی نداریم. برای بالا بردن شانس ویزا باید سند ملکی، پول و گردش مالی مناسب و سایر موارد که در بخش ویزا بهش اشاره شده در حد معقول فراهم کنید. برای گرفتن و اقدام برای بلو کارت در اینجا مشترک شوید و اگر سوالی بود در اون تاپیک در خصوص بلو کارت بپرسید.
شما اولاً اگر سابقه کار مناسبی در حرفه خاصی داری باید دقت کنید ابتدا دنبال کارفرمایی بگردید که در حرفه شما نیاز به یک فرد مستعد و با تجربه داشته باشه. درکنار این موضوع برای حرفه های جنرال باید دقت کنید سطح زبان المانی خودت رو باید خوب بالا ببری. برای اینکار ممکنه وکیل کمک کننده باشه زیرا برای مهاجرت به المان مانند استرالیا و کانادا خیلی مطالب گسترده و اطلاع رسانی دقیقی نداریم. برای بالا بردن شانس ویزا باید سند ملکی، پول و گردش مالی مناسب و سایر موارد که در بخش ویزا بهش اشاره شده در حد معقول فراهم کنید. برای گرفتن و اقدام برای بلو کارت در اینجا مشترک شوید و اگر سوالی بود در اون تاپیک در خصوص بلو کارت بپرسید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public