27-07-2014, 11:26 AM
(26-07-2014, 09:35 AM)'ftaghinezhad' نوشته: سلام، ممنون بابت اطلاع رسانی خوب دوستان ، من تصمیم دارم واسه دکتری برم سوئد، به نظرتون با شرایط زیر تو چه دانشگاه هایی میتونم پذیرش بگیرم :
1. لیسانس مهندسی کامپیوتر-نرم افزار معدل 17.7
2. فوق لیسانس هوش مصنوعی - کامپیوتر دانشگاه سنندج با معدل 17.8
3. دارای سه مقاله کنفرانس داخلی
4. فعلا بدون مقاله isi و بدون مدرک زبان
سوال دیگه ای هم داشتم ، من سابقه 4 سال تدریس کامپیوتر در دبیرستان رو دارم و استخدام رسمی آموزش و پرورش هستم، آیا نیازی هست که اینو تو رزومه ام بیارم یا نه مهم نیست ؟
در مورد هزینه هم که فرموده بودین تحصیل در دکتری خودش شغل به حساب میاد، یعنی هیچ گونه هزینه ای نیاز نیست که بپردازیم ، مثل هزینه مسکن ؟
یر
دروود بر شما.
شانست خیلی مناسبه. سوئد در مقطع دکتری بهت فاند تعلق بگیره حقوق محسوب میشه و اونجا میتونی پیگیر اقامتت هم باشی.
در کل بهتره موقعیت خالی دانشگاهها رو چک کنی. از جمله دانشگاههای چالمرز، اپسالا، کی تی اچ و سایر دانشگاههای تاپ در سوئد.
بله بهتره هر موردی که مثبت است و به گرفتن پذیرش کمک میکنه رو در رزومه قید کنید.
هزینه ها دریافتی بابت فاندی که تعلق میگیره، نیاز به پرداخت هزینه ای نداری.
شانست خیلی مناسبه. سوئد در مقطع دکتری بهت فاند تعلق بگیره حقوق محسوب میشه و اونجا میتونی پیگیر اقامتت هم باشی.
در کل بهتره موقعیت خالی دانشگاهها رو چک کنی. از جمله دانشگاههای چالمرز، اپسالا، کی تی اچ و سایر دانشگاههای تاپ در سوئد.
بله بهتره هر موردی که مثبت است و به گرفتن پذیرش کمک میکنه رو در رزومه قید کنید.
هزینه ها دریافتی بابت فاندی که تعلق میگیره، نیاز به پرداخت هزینه ای نداری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public