27-07-2014, 07:06 PM
(27-07-2014, 06:31 PM)'ehsanam' نوشته: سلام دوستان گرامی،
من هنوز مدارکم رو واسه ترجمه ندادم اما از دانشگاه گرفتمشون(دانشنامه+ریزنمرات+تایید وزارت علوم). حالا یه سوال واسم پیش اومده اونم اینکه واسه اَپلای کردن به طور معمول فقط همین دانشنامه و ریز نمرات کفایت میکنه و یا اینکه در کنار دانشنامه و ریز نمزات باید شناسنامه، کارت ملی، مدرک پیش دانشگاهی، دبیرستان و ریز نمراتشونم ترجمه بشه؟
من قصد دارم که مدارکم رو بدم واسه ترجمه اما نمیدونم الان فقط دانشنامه و ریزنمراتم رو بدم دارالترجمه یا غیر اینا هم مدرکی لازمه؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
سپاس
فعلا فقط دانشنامه و ریزنمرات رو بدین. بقیه مدارک برای دانشگاه ها که لازم نیست ولی برای گرفتن ویزای بعضی کشورها باید تحویل سفارت بشوند. مثل ایتالیا که باید مدارک دبیرستان رو پس از تایید اداره شهرستان و استان ترجمه ایتالیایی کرده و به سفارت بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم