27-07-2014, 10:33 PM
(27-07-2014, 09:56 PM)'azi66' نوشته: با سلام
اول یه تشکر ویژه دارم از مدیران و اعضای محترم سایت که واقعا تا اینجا خیلی از اطلاعات و راهنمایی شما بهره مند شدم
یک سوال داشتم در رابطه با میل زدن به استادا در آمریکا
میخواستم بدونم وقتی استادای مورد نظر رو پیدا کردیم آیا علاوه بر توضیحات و علایق خودم در ایمیل، باید رزومه خودم رو ضمیمه کنم؟
با توجه با اینکه به طور متوسط شیش ماه دیگه مدارک زبانم آماده میشه(در حال آماده شدن برای تافل هستم)، الان برای ارتباط با استادا منسب هست و یا اینکه زوده و باید مدرک تافل و جی آرای هم بگیرم بعد اقدام به لینک شدن با استادا بکنم؟
ممنون میشم از دوستان اگر منو راهنمایی کنند
سلام دوست خوبم
من همیشه رزومه و پروپوزالم را همراه ایمیلی که خیلی مختصر و مفید بود برای اساتید می فرستادم. بنظر من شروع مکاتبه بهتره بعد از گرفتن نتیجه نمره زبان باشه که اگه استاد اوکی داد سریع اقدام کنید اینکه بگید مثلا ۶ ماه دیگه نمرم جور میشه بنظرم فرصت سوزی هست
من همیشه رزومه و پروپوزالم را همراه ایمیلی که خیلی مختصر و مفید بود برای اساتید می فرستادم. بنظر من شروع مکاتبه بهتره بعد از گرفتن نتیجه نمره زبان باشه که اگه استاد اوکی داد سریع اقدام کنید اینکه بگید مثلا ۶ ماه دیگه نمرم جور میشه بنظرم فرصت سوزی هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]