28-07-2014, 07:02 AM
(28-07-2014, 05:22 AM)'lomon' نوشته: سلام
ببخشید سن و سال چقدر تاثیر گذاره تو پذیرش از دانشگاه های امریکا؟ مثلا واسه دکتری تو سن حدود 32 مشکلی هست؟
بعد ازسربازی اقدام به دادن کنکور و تحصیل کردم....
برای کار چطور؟آیا برای کار بعد از اخذ دکتری مشکل زاهستش؟
تاثیر سن برای گرفتن پذیرش دکترا ناچیز هست و واقعا تاثیر قابل توجهی نداره. ضمن این که سن شما اون قدر هم زیاد نیست. برای کار هم که طبیعتا تاثیر چندانی نداره، چون به هر حال افراد زیادی هستند که با سنهای خیلی بیشتر از این حرفها مشغول به کار هستند.
بد نیست که به موضوع محدودیت-سن-در-گرفتن-پذیرش؟ هم مراجعه کنید و بحث اون موضوع رو بخونید.
بد نیست که به موضوع محدودیت-سن-در-گرفتن-پذیرش؟ هم مراجعه کنید و بحث اون موضوع رو بخونید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.