29-07-2014, 01:11 PM
(29-07-2014, 01:02 PM)'سهیل توفیقی' نوشته: سلام دوستان'سهیل هستم'ترم۴ مهندسی برق'به امید خدا قصد دارم برای ۲ سال دیگه برای پذیرش در امریکا اقدام کنم اما فعلا امادگی کافی برای به دست اوردن نمره ی لازم در آزمون زبان رو ندارم وموضوعات دیگه هم اینکه اصلا نمیدونم برای پذیرش برای کدامیک از آزمون ها باید اماده بشم و کدام در رزومه موثر تر است?
اما شرایط من:
۴ سال پیش تا پایان کتاب ابی رنگ اینترچنج رو تو آموزشگاه شکوه گذراندم اما الان زیاد وضعم خوب نیست'اگر از چهار مهارت برای خودم بخوام رتبه بندی کنم ریدینگ'سپیکینگ'فایتینگ'لیستنینگ' که وضعمان تو ریدینگ' زیاد بد نیست اما دایره واژگان من تقریبا متوسط شاید هم ضعیف تر باشه
اگربشه که بدون کلاس رفتن به صورت خودخوان طی یک برنامه مدون در عرض این۲سال به یک سطح قابل قبول در آزمون ها برسم خیلی خوبه'
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید'خیلی ممنون
سلام بر شما دوست خوب
بنظر من شما باید کلاس زبان عمومی مثل ایران استرالیا - ایران امریکا - از همه بهتر ارایانپور حسینیه ارشاد بری در این مدت 2 سال که زمان داری بیس زبانت را تقویت کنی و در کنارش تا میتونی تمرین کنی مثلا فیلم زبان اصلی با زیر نویس ببینی و نکات مهمش را خلاصه نویسی کنی. یک پارتنر بگیری و روزی 30 دقیقه تا 1 ساعت با ایشان انگلیسی تمرین کنی . سایتهایی مثل IMDB بری و مثلا نقد فیلم ها را بخوانی - یا اگه مثل من به اخبار علاقه مند هستی یاهو نیوز را مطالعه کنی و حتی با برنامه های لایتنر هم می توانی خیلی دایره لغات خودت را افزایش بدی!
این پست من را بخوانید بنظرم جواب همه سوالات شما را دادم
فقط کلید موفقیت در ازمون های زبان تمرین و تکرار هست .
بنظر من شما باید کلاس زبان عمومی مثل ایران استرالیا - ایران امریکا - از همه بهتر ارایانپور حسینیه ارشاد بری در این مدت 2 سال که زمان داری بیس زبانت را تقویت کنی و در کنارش تا میتونی تمرین کنی مثلا فیلم زبان اصلی با زیر نویس ببینی و نکات مهمش را خلاصه نویسی کنی. یک پارتنر بگیری و روزی 30 دقیقه تا 1 ساعت با ایشان انگلیسی تمرین کنی . سایتهایی مثل IMDB بری و مثلا نقد فیلم ها را بخوانی - یا اگه مثل من به اخبار علاقه مند هستی یاهو نیوز را مطالعه کنی و حتی با برنامه های لایتنر هم می توانی خیلی دایره لغات خودت را افزایش بدی!
این پست من را بخوانید بنظرم جواب همه سوالات شما را دادم
فقط کلید موفقیت در ازمون های زبان تمرین و تکرار هست .
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]