30-07-2014, 04:19 AM
(27-07-2014, 08:04 AM)'Elmira98' نوشته: با سلام . من قصد ادامه تحصيل در مقطع دكترا در آلمان رو دارم اما اطلاعاتم در خصوص نحوه اخذ پذيرش خيلي كمه. ميشه بگيد من با داشتن شرايطي كه در ادامه توضيحشو ميدم چطور ميتونم پذيرش بگيرم؟ :
مدرك كارشناسي : مترجمي زبان انگليسي ، معدل : 16.55 ، دانشگاه آزاد
مقطع ارشد : روانشناسي عمومي (در حال تحصيل)، معدل تا اينجا 17.33 دانشگاه آزاد
بنظر شما با توجه به اينكه رشته تحصيلي ارشدم متفاوت از كارشناسيمه ميتونم همين رشته رو تو مقطع دكترا ادامه بدم؟
آيا هزينه هاي تحصيل به عهده خود دانشجوئه؟
آيا نوشتن يه مقاله و ارسال اون به چند دانشگاه ميتونه كمكي به اخذ پذيرش كنه؟
براي پذيرش گرفتن تو دانشگاهاي اروپا كلا چه چيزايي لازمه؟
ممنون ميشم هر اطلاعاتي در اين زمينه داريد در اختيارم بزاريد . چون واقعا كسي رو سراغ ندارم كه بشه ازش راهنمايي گرفت
مرسي [img]images/smilies/smile.gif[/img]
سلام
نوشتن و چاپ مقاله در مجلات بین المللی شانس پذیرش رو زیاد میکنه .
این نکته رو در نظر داشته باشین که تو بعضی از کشور های اروپا مثل فنلاند دانشجوی دکترا شغل محسوب میشه و ماهیانه حقوق دریافت میکنید که مقدارش هم تو فنلاند حدود 3000 یورو هستش .
به نظر من واسه دکترا آلمان نرین بهتره چون پذیرشش سخته ، حقوق نمیده و هزینه ی زندگی هم بالاست . کشوری مثل فنلاند یا سوئد رو به شما پیشنهاد میکنم .
شرایط پذیرش دانشگاه های فنلاند هم راحته ، مثل آلمان سخت نیست .
زبان تحصیل در دانشگاه های فنلاند هم انگلیسی هستش.
نوشتن و چاپ مقاله در مجلات بین المللی شانس پذیرش رو زیاد میکنه .
این نکته رو در نظر داشته باشین که تو بعضی از کشور های اروپا مثل فنلاند دانشجوی دکترا شغل محسوب میشه و ماهیانه حقوق دریافت میکنید که مقدارش هم تو فنلاند حدود 3000 یورو هستش .
به نظر من واسه دکترا آلمان نرین بهتره چون پذیرشش سخته ، حقوق نمیده و هزینه ی زندگی هم بالاست . کشوری مثل فنلاند یا سوئد رو به شما پیشنهاد میکنم .
شرایط پذیرش دانشگاه های فنلاند هم راحته ، مثل آلمان سخت نیست .
زبان تحصیل در دانشگاه های فنلاند هم انگلیسی هستش.
روزهایی که بی تو می گذرد
گرچه با یاد توست ثانیه هاش
آرزو باز میکشد فریاد
در کنار تو می گذشت ایکاش
فریدون مشیری