30-07-2014, 10:02 AM
معدل هاتون به نسبت خوبه. اینکه مقاله و سابقه کار تدریسی هم دارید خوبه. مورد اخیر یک مقدار شانس TA شدن تون رو هم افزایش میده. نمره زبان تون لب مرزی هست و ممکنه برای برخی دانشگاه ها که برای هر کدوم از چهار مهارت هم حداقل های جداگانه ای تعیین می کنند مناسب نباشه. از این منظر اگر امکانش بود بهتره به سطح 7.0 برسونید که گزینه های بیشتری پیش روتون داشته باشید. خوشبختانه رشته شما طوری هست که تقریبا در همه کشورها بورس هست و همیشه برای اون بازار کار وجود داره و دست تون از نظر انتخاب کشور باز هست. با شرایط شما شانس گرفتن پذیرش در رتبه های حدود 100 تا 300 جهانی وجود داره منتهی با توجه به نمره زبان تون بهتره یک مقدار محدوده رتبه رو وسیع تر در نظر بگیرید طوری که تا حدود 500 رو هم شامل بشه. ترجیحا هم برای دکترا بیشتر وقت بگذارید به نظرم شانس گرفتن کمک هزینه تون بیشتره.
(30-07-2014, 08:34 AM)'mahdigh13' نوشته:سلام به همه دوستان.....
میخواستم با وضعیتی که من دارم راهنماییم کنید:
من کارشناسی علوم کامپیوتر(Computer Science) از دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 15.35 گرفتم و کارشناسی ارشد مهندسی آی تی - شبکه (Computer Networks) با معدل 16.20 از دانشگاه آزاد.14 تا مقاله از دوره ارشد دارم که از کنفرانس ملی هست تا ISI و مجلات معتبر خارجی مثل Springer. سابقه تدریس هم به مدت 4 سال دارم. زبان هم آیلتس 6.5.متاسفانه دوره ارشد رو 4.5 ساله تموم کردم و نگرانم که نتونم تو مقطع دکترا، هم تو ایران (متاسفانه به دلیل مصاحبه های صوری دانشگاه ها)و هم خارج از کشور وارد بشم. به همین خاطر تصمیم دارم همزمان با پذیرش گرفتن دکترا از خارج از کشور، برا Master هم اقدام کنم.
شما چه دانشگاه هایی رو برا مقطع دکتری و همچنین ارشد با فاند پیشنهاد می کنید؟؟؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -